eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

'' ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Η Δ.Ο.Υ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ''

 
"Συνάντηση αύριο στην Αθήνα με τον Υφυπουργό οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη για να βρεθεί λύση"
"Άν κλείσει η Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου θα απαξιωθεί τελείως η Ερμιονίδα" σχολίαζαν μέλη της "επιτροπής αγώνα" και πολίτες.
 Ρεπορταζ: το μέλος του eikonoskopionews και δημοσιογράφος Μίλτος Ιωαννίδης.
Το διαφαινόμενο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου απο 1ης Οκτωβρίου (έπειτα απο απόφαση του υπουργείου οικονομικών) ξεχείλισε το "ποτήρι της οργής" της τοπικής κοινωνίας της Ερμιονίδας.
Το σύνολο των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών που πλήττονται άμεσα απο το λουκέτο της Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου (λογιστές, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κοκ) είναι-χωρίς υπερβολή- σε θέση μάχης για να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο μια και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.
"Για ένα χαρτί θα ήμαστε αναγκασμένοι να τρέχουμε στο Ναύπλιο. 
150 χιλιόμετρα για το τίποτα" μας είπαν αρκετοί πολίτες της περιοχής που δεν έκρυβαν την οργή τους. "Το κόστος μετακίνησης θα είναι μεγάλο. Θα χάνουμε τις δουλειές μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές επειδή κάποιοι στο υπουργείο κάνουν σχέδια χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες" συμπληρώνουν.
Απο την πλευρά τους οι επαγγελματίες αγωνιούν για την "επόμενη μέρα" του κλάδου τους. 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο eikonoskopionews λογιστής της περιοχής "Άν κλείσει η Δ.Ο.Υ. ποιος ξένος θα έρχεται στην επαρχία μας; να διεκπεραιώσει τι και που;" για να διερωτηθεί εύλογα στη συνέχεια: "Απο τη στιγμή που θα πάψουν να υπάρχουν επιχειρήσεις-πελάτες τι αντικείμενο και τι νόημα θα έχουν τα επαγγέλματα του λογιστή, του δικηγόρου, του συμβολαιογράφου;"
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες δεδομένου και τις αυριανής συνάντησης μεταξύ του υφυπουργού οικονομικών κ. Γιώργου Μαυραγάνη, του δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου κ. Δημήτρη Σφυρή, και φορέων της Ερμιονίδας.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται....

Ρεπορταζ: το μέλος του eikonoskopionews και δημοσιογράφος Μίλτος Ιωαννίδης.