eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

'' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ''



Μετά την ολοκλήρωση της χτεσινής εκλογικής διαδικασίας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια όλους τους συμπολίτες μας που με γενναιότητα ξεπέρασαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές και στήριξαν το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε από τις πέντε θέσεις του ψηφοδελτίου. Ένα ψηφοδέλτιο που
περιελάμβανε νέους και δυναμικούς ανθρώπους, με όνειρα και σχέδια για το μέλλον του τόπου μας. Σήμερα αφήνουμε πίσω τις αντιπαλότητες που αναπόφευκτα δημιουργούνται κατά την προεκλογική περίοδο και υποσχόμαστε ότι θα συνεργαστούμε με όλο το δημοκρατικό τόξο για να κάνουμε ότι καλύτερο για τον τόπο και τη χώρα μας. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Μείναμε πολύ πίσω και τώρα πρέπει να επιταχύνουμε. Να απαλύνουμε όσο μπορούμε τις αδικίες του μνημονίου 3 και να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή με στόχο να βγει η Ελλάδα μας από την κρίση μια ώρα αρχύτερα.
Η προσπάθεια για μια κεντροαριστερά ισχυρή και μια Αργολίδα Δημοκρατική συνεχίζεται. Οι πιο κρίσιμες μάχες είναι μπροστά μας και θα τις δώσουμε μαζί με τον κόσμο της Αργολίδας.
Καλή δύναμη και ένα μεγάλο ευχαριστώ