eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

11o ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ RAPID Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

  Α.Ο.Κρανιδίου
Δύο ακόμα πρωτιές από τους συνήθεις ύποπτους - Λυκουριώτη Παντελή και Αυδούλη Ευαγγελία
Δύο ακόμα πρωτιές από τους συνήθεις ύποπτους - Λυκουριώτη Παντελή και Αυδούλη Ευαγγελία - αθλητές του Α.Ο.Κρανιδίου, για το Ανοικτό Πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού (rapid) της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.
Ο Λυκουριώτης που ήταν σαρωτικός, κατέκτησε την 1η θέση στη γενική

κατάταξη και το χρυσό μετάλλιο με 6 νίκες στους 6 πρώτους γύρους και με ισοπαλία στον έβδομο και τελευταίο γύρο που του εξασφάλιζε την πρωτιά στο τουρνουά και στην Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.. Η Αυδούλη με 5.5 βαθμούς στους 7 γύρους κατετάγη 1η Γυναίκα της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. και 4η στη γενική κατάταξη κατακτώντας επίσης χρυσό μετάλλιο. Στους αγώνες πήρε ακόμα μέρος από τον Α.Ο.Κρανιδίου ο Χρυσάφης Αργύρης με 4.5 βαθμούς στους 7 γύρους και κατετάγη 15ος στη γενική βαθμολογία.
Το φετινό τουρνουά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με ρεκόρ συμμετοχών - 111 στον αριθμό! - απ' όλη την Πελοπόννησο αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, με πολύ σκληρές και αμφίρροπες αναμετρήσεις και για μια ακόμα φορά οι λαμπροί αυτοί αθλητές του συλλόγου μας και της περιοχής μας, με μεγάλη εμφάνιση μας έκαναν περήφανους.
Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε και άλλες μελλοντικές επιτυχίες!