eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 28 Απριλίου 2015

''Ανοικτή Υπόθεση ο Τίτλος σε Άνδρες και Γυναίκες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα''


Ανοικτή υπόθεση παραμένει η διεκδίκηση των πρωταθλημάτων Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών μετά και τα αποτελέσματα του 7ου γύρου.

Στο 65ο Ατομικό Πρωτάθλημα στην κρίσιμη μάχη των πρωτοπόρων ο Θάνος Μαστροβασίλης αμύνθηκε με ακρίβεια με τα μαύρα στο άνοιγμα του Βασίλη Κοτρωνιά και απέκτησε σταδιακά το πλεονέκτημα στην παρτίδα. Ένα αναπάντεχο λάθος του όμως στην 44η κίνηση έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να

διεκδικήσει τη νίκη. Ο Κοτρωνιάς όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το επιπλέον πιόνι με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη μετά από 5 ώρες και 71 κινήσεις.

Ο Γιάννης Νικολαΐδης παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 4.5 βαθμούς μετά την ισοπαλία με τον Γιώργο Γκούμα ενώ η επιμονή του Σταμάτη Κούρκουλου ανταμείφτηκε με τη νίκη επί του Δημήτρη Λαδόπουλου. Ο Σωτήρης Μαλικέντζος σημείωσε την πρώτη του νίκη επί του Ατάνας Δημητρόφ και ισόπαλοι ήρθαν ο Νίκος Αγγελής με τον Τάσο Παυλίδη.

Στο 38ο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών Σταυρούλα Τσολακίδου και Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη ήρθαν ισόπαλες με τριπλή επανάληψη θέσης και παραμένουν ισόβαθμες στην κορυφή με 5.5 βαθμούς. Η Κατερίνα Παυλίδου κέρδισε την Δήμητρα Βάτκαλη και με 5 βαθμούς παραμένει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Εύη Μάκκα επικράτησε με τα Λευκά της Μαρίας Κουβάτσου ενώ ισόπαλες ήταν οι παρτίδες Μακροπούλου - Ιουλία Μάκκα και Γράψα-Στεφανίδη. Στον 8ο γύρο οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι του Θάνου Μαστροβασίλη με τον Σταμάτη Κούρκουλο και της Χαριτωμένης Μαρκαντωνάκη με την Κατερίνα Παυλίδου.