eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ....

 ''ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ''

<< - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ  ΣΤΑΥΡΟΣ - ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ  κο. ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ - ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΟΥ<ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ -- ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ>

- Ξαναρωτάμε πάλι τον μπλόγκερ της Ερμιονίδας μας αρέσε- δεν μας αρέσει Σταμ. Δαμαλίτη: 
...τα επερχόμενα πρόστιμα με ποιόν τρόπο αυτός προσωπικά θα τα αντιμετωπίσει και ειδικά που όλοι γνωρίζουμε οτι είναι ένας συνταξιούχος ψαράς (όπως μας το έχει δηλώσει) >>
  
-ακολουθεί ολοκληρη η Επιστολή-
----------------------------------------------------------

Γράφει ο  Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Δεν έχει κλείσει εικοσιτετράωρο από την ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής που εκλέχθηκε από τις δημοτικές εκλογές της 18/25ης Μαϊου και έχουμε δημιουργία νέας  ανεξέλεκτης υπερχωματερής δίπλα στο δημόσιο αυτοκινητόδρομο (σχεδόν 50^60μέτ ρα) στην θέση:< Σταυρός-Δίδυμα> και δίπλα στα σκουπιδοχωματόκαμινόβουνα στον χώρο του δεματοποιητή. 'Οπου δημιούργησε η απερχόμενη δημοτική  αρχή της παράταξης(πιπι  σερ) και του απερχόμενου δημάρχου της συν όλους αυτούς που ακολούθησαν αυτή την πολιτική του. 

ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ :ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Η ΡΙΒΙΕΡΑ <ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΧΑ ΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗ ΤΑ   ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ  ΔOYΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ>.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ. 

 Δυστυχώς  δεν δουλεύουμε κανέναν μία μικρή βόλτα με τις αναρτημένες φωτογραφίες στο χέρι πιστοποιεί το αληθές της πραγματικότητας.

Για αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή. 

<ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤIΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜE ΤΑ ΑΘΡΗΝΗΤΑ>

Και ένα μέρος των συμπολιτών μας θα διερωτηθεί ο Δαμαλίτης το.... <<λαγωνικό της δημοσιογραφίας>> που τα πάντα κρίνει και αφιερώνει το κείμενο του(Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ1821 με το κείμενο:Εμείς το αφιερώνουμε στον μίστερ Σαν εκ Φούρνων Ερμιονίδας και στους ομοϊδεάτες του μήπως τους βοηθήσει στην ωρίμανση της σκέψης του)  

Τον ξανακαλούμε: α)Θα αφήσετε γωνιά της Ερμιονίδας που να είναι καθαρή μέχρι να έρθει  το τέλος του Αυγούστου. Kαι με την 1ην του Σεπτέμβρη2014 να παραλάβει και ουσιαστικά την διαχείριση η νέα εκλεγμένη δημοτική αρχή του Κυρίου Δημ. Σφυρή, που έχει την εντολή  για τον δήμον Ερμιονίδας για μια πενταετία.κ. απερχόμενε δήμαρχε του δήμου Ερμιονίδας και κ.Δαμαλίτη μπλογκερ . 

β)Ξαναρωτάμε τον μπλόγκερ του Ερμιονίδα θα ανεβάσετε τίποτα από τις φωτογραφίες που επισημαίνουμε για την κατάσταση που επικρατεί στην θέση:ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ καινούργια χωματερή το καμίνι να δουλεύει????????

Είσθε ελεύθερος να το πράξετε.Δεν γνωρίζω εάν σε αφήσουν!!!!

γ)Ξαναρωτάμε πάλι τον μπλόγκερ της Ερμιονίδας μας αρέσε- δεν μας αρέσει Σταμ. Δαμαλίτη τα επερχόμενα πρόστιμα με ποιόν τρόπο αυτός προσωπικά θα τα αντιμετωπίσει και ειδικά που όλοι γνωρίζουμε είναι ένας συνταξιούχος ψαράς όπως μας το έχει δηλώσει ή εκτός η σκέψης του έχει ωριμανθεί τόσο πολύ!!!! 
Ενώ του μίστερ Σαν εκ Φούρνων και των ομοϊδεατών του χρήζει ωρίμανση σκέψεως.

Διότι  αυτοί αγωνίζωνται για τα σκουπίδια στην θέση Σταυρός-Δίδυμα.Ο μίστερ Σαν όταν το υπουργείο:ΥΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι την μέρα που η επιτροπή της Ευρωπαικής Ενωσης θα επισκεφθεί τον χώρο του δεματοποιητή να κοστολογίσει την κατάσταση .Ο μίστερ θα μίλαγε στην Ευρωπαική Επιτροπή πρώτα στην Αγγλική Γλώσσα σε όλη την επιτροπή και μετα στην Ισπανική Γλώσσα προς τον Ισπανό Επίτροπο. Στον δε Ιταλό Επίτροπο ο νύν νέος δήμαρχος κ.Σφυρής στα Ιταλικά.Στον Γερμανό επίτροπο το πέμπτο μέλος της ομάδας Μίστερ Σαν  το δε τρίτο μέλος και τέταρτο μέλος στην Ελληνι κή Γλώσσα στον Κύριο Ν.Χουντή Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα στον Κύριο Αγγουράκη Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ . Που τελικά η επιτροπή δεν ήρθε, διότι ο χρόνος ήταν πολύ μικρός και δεν επισκέφθηκαν τον χώρο της ανεξέλεκτης υπερχωματε ρής στον <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ> 

Και εσεις  όλοι που είχατε κρυφτεί σε τίποτα στενά σοκκάκια της Ερμιόνης πουλώντας φιγούρα ???? ότι όλα πάνε καλά !!!

Εκτός Δαμαλίτη και εάν...
.... έτσι σου τα υπαγορεύσανε  για να τα γράψεις!!!!  ή προσπαθείς να μάθεις!!! Τι είχε συμβεί εκείνη την περίεργη μέρα και οι προστατευομενοί σου δια της προβολής του μπλόγκ σου : 

ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ?????????

 Εσύ όμως σαν μέλος της τριμελούς επιτροπής των εθελοντών για την ανακύκλωση: <ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!!!!> 
Και όχι να παίρνεις την φωτογραφική σου μηχανή και να βγάζεις φωτογραφίες προβάλλοντας το εργο των άλλων φίλων εθελοντών και εσύ να μην ιδρώνεις!!!!!!!!!

Μήπως με κάτι τέτοια και τέτοια βρέθηκες με κάτι αναστολές;;;

Βέβαια μετά από τόση κόπωση από την δουλειά που πρόσφερες σαν ρεπόρτερ θα έχεις τον χρόνο να βάλεις σε τάξη τα λάθη σου αφου προβολή έργου της νέας δημοτικής αρχής δεν πρόκειται να κάνεις!!!!!! ΙΔΩΜΕΝ!!!!!!! 

 δ)Βλέποντας τις φωτογραφίες!!!!!Μια φωτογραφία αναγράφει: 

<<ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΚΩΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ:

Ν.1892/1990-ΑΡΙΘ:119 ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ >>

 ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΙΠΟΤΑ  ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΑ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΒΡΑΖΕΙ             

Μελέτησε προσεκτικά όλες τις φωτογραφίες γιατι υπάρχουν και άλλες.





 ΣΤΑΥΡΟΣ.Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ/ΦΟΥΡΝΟΙ