eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας  στην Ερμιόνη 
Θέμα: «Εικόνες που το βλέμμα προσπερνά»

Για 7η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, ο διαγωνισμός και η έκθεση φωτογραφίας, που παρουσιάσθηκε από τις 13 έως τις 16 Αυγούστου 2014 στα Μαντράκια Ερμιόνης.Συμμετείχαν 41 ερασιτέχνες  φωτογράφοι με 98 φωτογραφίες. Στο κάλεσμά μας για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής με προθυμία ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε οι :

Ανθούλα Λαζαρίδου-Δουρούκου , η λαϊκή ζωγράφος μας,  Παντελής Μπαλής δάσκαλος της τέχνης της φωτογραφίας,   Απόλλωνας Γλύκας ζωγράφος.


Τα βραβεία:  
1ο Βραβείο

Γιώργος Τσίγκας

«Αντανάκλαση στην άσφαλτο»


2o Βραβείο

Μαργαρίτα Αϊβαλιώτου
«Άνεση και τάξη»
3ο Βραβείο
Νίκος Κατσιαρίμπας
«Ακολούθησέ με»
Βραβεία κοινού:
(Με ισοψηφία)
Κωνσταντίνος Κόντος 

Νίκος Καλκούνος 
Την έκθεσή μας τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι κάθε ηλικίας, που συμμετείχαν με την ψήφο τους και όπως κάθε χρονιά παρακολούθησαν  με ενδιαφέρον τις προβολές από το αρχείο των ασπρόμαυρων φωτογραφιών της Ερμιόνης που δημιουργούμε.   
Ευχαριστούμε όλους τους  φωτογράφους που συμμετείχαν με τα έργα τους. Ευχαριστούμε  επίσης, τον  Κώστα Κουτούβαλη που μας παραχώρησε το χώρο για την καθημερινή αποθήκευση της έκθεσης, την κα Ανθούλα, το καφέ "Εν Λευκώ" και το "Σουβλάκι μπαρ"  για την παροχή ρεύματος, την  Βαγγελίτσα Αραπάκη για τα  λουλούδια,   το Ναυταθλητικό  Όμιλο Ερμιόνης για τα καθίσματα, τον Βενάρδο Ζώτο για τις μεταφορές και τους φίλους  Αντώνη, Χρήστο,  Τάκη, Ηλία, Νότη, Βασίλη, Κατερίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.
 


Το θέμα του επόμενου διαγωνισμού είναι:

«Στη δουλειά»
  
Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης 

Στιγμιότυπα από την έκθεση