eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ - ΓΟΥΒΕΣ ΜΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΡΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''κ. Δήμαρχε το πολιτικό κρυφτούλι δεν το λογάριασα ποτέ και ξέρω να το τσακίζω απ’ όπου κι αν προέρχεται.....
Πάντως  ΕΜΕΙΣ είμαστε υπερήφανοι για το Βιολογικο στην Ερμιόνη, ΕΣΕΙΣ κ. Καμιζή, είστε υπερήφανος για τον Βιολογικό που κατασκευάσατε και εγκαινιάσατε στον τέως Δήμο Κρανιδίου;;;''
 

Αγαπητοί μου Συνδημότες

Είδα ένα χαρτί του 2003 που αφορούσε τον Βιολογικό Ερμιόνης να αλλάζει χέρια, από  αιρετό κλητήρα.... στα χέρια του κ. Δημάρχου και αυτός κινδυνολογώντας στο ψαρομπλόκ του εθελοντή δημοσιογράφου!!! Γραφείου τύπου του κ. Δημάρχου.

Οι κύριοι αυτοί πάνω στον πανικό τους, την κινδυνολογία τους και την απραξία τους προσπαθούν να δημιουργήσουν πολιτική ανεπιτυχώς βέβαια στο έργο μας, στο έργο του τέως Δήμου και σ’ εμένα προσωπικά.

Επειδή λοιπόν κ. Δήμαρχε το πολιτικό κρυφτούλι δεν το λογάριασα ποτέ και.......... ξέρω να το τσακίζω απ’ όπου κι αν προέρχεται. Θα απαντήσω προς το παρόν με χαρτάκια του Δήμου Ερμιόνης και όχι με λασπόνερα - γούβες με βοθρολύματα - και ψαρομπλόκερ αφού μιλάμε για βιολογικούς τώρα. Και επειδή εγώ δεν έχω μάθει να παίζω κρυφτούλι, τα χαρτάκια μπορώ να τα δώσω παντού, δημόσια, πρόσωπο με πρόσωπο και ανοιχτά.

Το χαρτάκι του 2003 αυτό που κρατούσες και κούναγες στο χέρι σου κ. Δήμαρχε και κινδυνολογώντας το δημοσιεύσες, εμένα δεν μου κάνει, το θεωρώ αυγό χωρίς κρόκο,κρατήστε το για δική σας χρήση. 

Εγώ χρησιμοποιούσα πάντα και έπαιρνα στα σοβαρά, έγγραφα που είχαν ζουμί και ουσία!Γι΄ αυτό λοιπόν κ. Δήμαρχε εισηγήθηκα στο Δ.Σ το υπ. αριθμόν πρωτόκολλο 38338/6-10-03 έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ υπογεγραμμένο απο την τότε Υπουργό κ. Βάσω Παπανδρέου.Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 167/03 απόφαση του αποδέχθηκε το ποσόν των 520.000 Ευρώ που ανάφερε το έγγραφο στην έγκριση της Δημοπρασίας του έργου!

Έχεις μείνει πολύ πίσω κ. Καμιζή, πάρα πολλά χρόνια πίσω........

Καλά εσύ δεν γνώριζες ότι το έργο δημοπρατήθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας τον Δεκέμβρη του 2003 ούτε και μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις τον Αντιδήμαρχο της εποχής εκείνης και αρμοδιο για τον Βιολογικό κ. Γιώργο Ν. Δημαράκη(κοτοκύλα) που γνώριζε καλά την υποθεση του 2003 !!!
Ο τότε Νομαρχιακός Σύμβουλος και σήμερα Δημοτικός γιατί σας το απέκρυψε κ. Δήμαρχε;;; Είχε και το θράσος να κάνει αγριαδίτσες στην συνεδρίαση του ΔΣ!!!

Ο κύριος Βελούδης δεν σας ενημέρωσε;;; Αυτός ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του Δ.Σ. Ερμιόνης(πρόεδρος Δ.Σ-Αντιδήμαρχος) και παρών σε όλες τις αποφάσεις. Θα στις σημειώσω με κόκκινο στο κείμενο για να μάθεις να ενημερώνεσαι Σωστά.

Αφού λοιπόν δεν το ξέρατε ή δεν θέλατε να το ξέρετε θα σας φρεσκάρω εγώ την μνήμη όπως κάθε φορά. 

Σας δημοσιεύω λοιπόν την υπ’ αριθ. 0-686/6-2-2004 απόφαση Νομάρχη με θέμα: έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ Δ.Δ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ χρήσης 2003-2004 προϋπολογισμού 520.000,00 €.


Επίσης κ. Δήμαρχε και την σύμβαση κατασκευής του έργου μεταξύ Νομάρχη και Εργολάβου.


 
Καλό θα είναι κ. Δήμαρχε να πάρεις τον ψαρομπλόκερ αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο ερευνητή να τον μεταφέρεις στην γούβα με τα βοθρολύματα του Βιολογικού Κρανιδίου να του ζυγώσεις το κεφάλι και την μύτη του κοντά στην γούβα με τα βοθρολύματα και να ξέρεις,να είσαι σίγουρος, οτι αυτός ο δαιμόνιος ερευνητής θα κάνει έρευνα σε βάθος.Όπως μας έχει συνηθίσει.
 Θα ερευνήσει αυτός  κ. Καμιζή αν η γούβα με τα Βοθρολύματα που εσύ κατασκεύασες έχει ενσωματωθεί στην έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του Βιολογικού Κρανιδίου.   

 Βέβαια εσύ την οσμή την έχεις στο πετσί σου, σε κάνει ο δρόμος να περνάς τακτικά από εκεί. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε εμείς. Αυτός ο ξεδιάντροπος μπλόκερ μπορεί να σας καταγγείλει εάν!!! η γούβα με τα Βοθρολύματα Δεν είναι νόμιμη.

Εμείς κατορθώσαμε να συμπεριλάβουμε στους περιβαλλοντικούς όρους εναλλακτική λύση του νερού διάθεσης. (βλέπε 83/95 ΑΔΣ) Πότισμα του βουνού Κρόθι, έγκριση ΕΘΙΑΓΕ Προϋπήρχε η ρήψη στην θάλασσα , με  υποθαλάσσιο αγωγό έγκρισης ΕΛΚΕΘΕ. Εμείς κατορθώσαμε έστω και αργά οι αποχετεύσεις πάνω από το 85% της Ερμιόνης να πέφτουν στον Βιολογικό Καθαρισμό. Οι θάλασσές μας στην Ερμιόνη κ. Δήμαρχε δεν μυρίζουν πια. Καθάρισαν και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό ΕΜΕΙΣ.

ΕΣΕΙΣ κ. Καμιζή είστε υπερήφανος για τον Βιολογικό που κατασκευάσατε και εγκαινιάσατε στον τέως Δήμο Κρανιδίου;;;
Πάντως επαναλαμβάνω ΞΑΝΑ.... ΕΜΕΙΣ είμαστε υπερήφανοι για το Βιολογικο στην Ερμιόνη εσείς κ. Καμιζή, είσαστε υπερήφανοι για το Βιολογικό του Κρανιδίου;;;

Τα είπα το ξαναλέω και θα το φωνάζω με δύναμη, να ακουστεί στις διοικητικές και Δικαστικές αρχές κύριε Δήμαρχε. 

Όποιος πιάσει στο στόμα του τον τέως Δήμο Ερμιόνης πρέπει να το πλύνει πολλές φορές.

                                                Ανάργυρος Λεμπέσης

                                              Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης


Αναδημοσιεύω και Δημοσίευμα απο την εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005