eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

''ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΛΙΠΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ''

''Γιορτή της Τουλίπας 25 Απριλίου 2011''

Διοργανώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η 49η Γιορτή της Τουλίπας στα Δίδυμα τη Δευτέρα 25 Απριλίου στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από όλο το Δήμο Ερμιονίδας και διασκέδασε. Την έναρξη έκαναν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου με χορούς και τραγούδια.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρέλαση των αλόγων μελών του Συλλόγου Ερμιονίδας «Αγάπη για το Άλογο». Προπομπός της παρέλασης ήταν η επιβλητική άμαξα με το υπέροχο άλογο Καστίγιο.


Αναμνήσεις ξύπνησε ο βιντεοπροβολέας όπου ζωντάνεψαν πρόσωπα και γεγονότα από παλαιότερες Γιορτές της Τουλίπας.





Παρακαταθήκη από τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι και η Λαογραφική Έκθεση (είχε λειτουργήσει και παλαιότερα με ευθύνη ιδιώτη) η οποία θα μεταστεγαστεί για μόνιμη λειτουργία.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση στηρίχτηκε στην εθελοντική προσφορά Διδυμιωτών και στην οικονομική και υλική ενίσχυση χορηγών, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση για τον Δήμο μας είχε μηδενικό κόστος. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι όταν οι τοπικές κοινωνίες ευαισθητοποιούνται και ενεργοποιούνται έχουμε θαυμάσια αποτελέσματα, σαν αυτά που απολαύσαμε τις μέρες του Πάσχα σε ολόκληρο το Δήμο μας.




                                                                               Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                 ΓΙΩΤΑ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΠΑΡΔΗ