eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Γιάννης Τσαμαδός - Αντιδήμαρχος καθαριότητας: ΄΄Ο ντεντέκτιβ κ. Μαργετας ανακάλυψε άλλη μια χωματερή στον Δήμο μας μη σκεπτόμενος ότι θα εκτεθεί για μια ακόμη φορά ΄΄

Ο Γιάννης Τσαμαδός κατηγορεί τον Γιάννη Μαργέτα οτί δεν γνωρίζει Βασικές διοικητικές έννοιες του Δήμου ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ :

Ο ντεντέκτιβ κ. Μαργετας ανακάλυψε άλλη μια χωματερή στον Δήμο μας αυτή την φορά πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ηλιοκαστρου και πρόλαβε να κάνει την σχετική ανάρτηση προς δημιουργία εντυπώσεων μη σκεπτόμενος ότι θα εκτεθεί για μια ακόμη φορά.

Κατ' αρχάς να του εξηγήσουμε ΤΙ σημαίνει η λέξη χωματερή που την χρησιμοποιεί πολύ συχνά χωρίς φειδώ, τελευταία. Λογικό να μην γνωρίζει την σημασία της λέξεως χωματερή γιατί δεν έχει αναλάβει ποτέ θέση ευθύνης στον Δήμο μας, ούτε έχει ασκήσει διοίκηση, αφού πάντα βρισκόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Χωματερή λοιπόν κ. Μαργετα είναι ο χώρος όπου ο Δήμος εναποθέτει ανεξέλεγκτα τα οικιακά απορρίμματα χωρίς να γίνεται υγειονομική ταφή. Τέτοιες χωματερές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον στο Δήμο μας.
Έχουν όλες αποκατασταθεί από την Περιφέρεια όπως θα αποκατασταθεί και η τελευταία (ας την πουμε χωματερή) στον κάμπο Κρανιδίου σύντομα από την Περιφέρεια.
Άλλο λοιπόν χωματερή και άλλο χώρος ανεξέλεγκτης εναπόθεσης προϊόντων κλαδέματος και βαρέων αντικειμένων που εναποθέτουν οι κάτοικοι του Δήμου μας ΧΩΡΙΣ να ενημερώνουν την Υπηρεσία μας.
Δεν καταλαβαίνω που τα κλαριά και οι καναπέδες έβλαψαν την υγεία των παιδιών που παίζουν μπάλα στο γήπεδο!!!
Αυτά λοιπον τα αντικείμενα ήταν προγραμματισμένο να μαζευτούν την Παρασκευή όπως και ΕΓΙΝΕ και να ολοκληρωθεί η αποκομιδή τους, την Δευτέρα,όπως αλλωστε σαφως γίνεται σε όλα τα σημεία του Δήμου μας, όπου παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο.
-Δεν αντιλήφθηκε ο κ.Μαργετας τις δεκάδες νταλίκες και τους φορτωτές που μάζευαν αυτά τα αντικείμενα;;;;
-Δεν αντιλήφθηκε τους 750 τραπεζοειδείς κάδους που χρησιμοποιήθηκαν για αυτό το σκοπό και που κι Ο ΙΔΙΟΣ ψήφισε την ανάθεση τους σε ιδιώτες εργολάβους στην Δημοτική Επιτροπή;;;;
-Δεν αντιλήφθηκε τις εκκλήσεις μας, προς τους Δημότες μας και τους επισκέπτες μας όλο το καλοκαίρι ώστε να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο;;;;
Αν βέβαια τον απασχολούσε το καλό του Δήμου και όχι η δημιουργία εντυπώσεων θα μας ειδοποιούσε με άλλον τρόπο για κάτι που έπεσε στην αντίληψη του και διέφυγε από την αντίληψη της Υπηρεσίας μας,πράγμα αδύνατον γιατί η Υπηρεσία μας ελέγχει τα πάντα.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας κ. Μαργετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης,ούτε πεδίο δημιουργίας εντυπώσεων.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας παλεύει καθημερινά με κάθε τρόπο για να διατηρήσει τον Δήμο μας καθαρό,πράγμα που έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό.
Μακριά λοιπόν τα χέρια από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας και τους αοκνους & φιλότιμους Υπαλλήλους της.
Παραθέτω την φωτογραφία του κ. Μαργετα και φωτογραφία που αποδεικνύει ότι τα αντικείμενα αυτά ειναι ήδη από χθες, σε διαδικασία αποκομιδής από την Υπηρεσία μας .
Γιάννης Τσαμαδος
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.