eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαϋλώνεται και ο Κασσελάκης ψάχνει τη λύση σε αλλαγή ονόματος και λογότυπου στο κόμμα



Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του προτρέπει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο του iSyriza, σχετικά με τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στο κόμμα. Υπό το βάρος των αρνητικών δημοσκοπικών ευρημάτων φαίνεται να σκέφτεται ακόμα και αλλαγή ονόματος και λογοτύπου.
Πιο συγκεκριμένα στο ερωτηματολόγιο του κόμματος περιλαμβάνεται ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ακολουθήσει αριστερή ή κεντροαριστερή κατεύθυνση, φανερώνοντας τη σύγχυση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή για το ιδεολογικό μέλλον του κόμματος. Επιπλέον ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα φθαρμένο προϊόν, γι αυτό και θέτει ερωτήματα στα μέλη για το αν επιθυμούν μια αλλαγή στο λογότυπο, ακόμα και στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολλές είναι και οι ερωτήσεις που αφορούν τη δομή του κόμματος, κάτι που φανερώνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στα όργανα μετά το συνέδριο και αφού τελειώσει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία. Μεταξύ άλλων ζητείται από τα μέλη του κόμματος να τοποθετηθούν ως προς το εάν η τωρινή δομή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποτελεσματική, αλλά και εάν τα μέλη είναι ικανοποιημένα από την ανταπόκριση των κομματικών οργάνων. 

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υπό το βάρος της τρίτης θέσης στις δημοσκοπήσεις και των διαρκών εσωκομματικών διαφωνιών, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι πρόκειται να αλλάξει τα πάντα στο κόμμα: «θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα». Άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν φήμες για έναν ανασχηματισμό στα κομματικά όργανα, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης ρίχνει την ευθύνη για τα αρνητικά αποτέλεσμα στις δημοσκοπήσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα της ηγετικής ομάδας, όπως στην εκπρόσωπο τύπου, Δώρα Αυγέρη. Επιπλέον αναμένονται και οι επιπτώσεις που υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν για όσους βουλευτές δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δείχνοντας κυρίως προς την μεριά του Παύλου Πολάκη. 

Ακολουθούν εικόνες από το ερωτηματολόγιο: