eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ένταξη του έργου του Δήμου Ερμιονίδας με τίτλο “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ερμιονίδας” στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”



Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τους δημότες μας ότι υπογράφηκε, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, η απόφαση ένταξης του Δήμου Ερμιονίδας στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», το οποίο αφορά το έργο  «Ανάπτυξη της υπαίθρου – Αγροτική οδοποιία Δήμου Ερμιονίδας», συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 €.

Με την υλοποίηση του έργου, που αποτελεί πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, γίνεται συνολική προσπάθεια για την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, με σκοπό την εύκολη πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου προβλέπονται εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης πολλών χιλιομέτρων.

Χάρη στις άοκνες προσπάθειές μας καταφέραμε να προωθήσουμε και να είμαστε έτοιμοι να  υλοποιήσουμε ένα έργο πνοής για τον Τόπο μας.


Επισημαίνεται ότι πρόκειται για το τρίτο έργο που η Δημοτική Αρχή εντάσσει στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», αφού ήδη έχει εγκριθεί η Αναβάθμιση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Κρανιδίου με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση μέρους της εκροής για επωφελείς χρήσεις και η Ενεργειακή αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, συνολικού προϋπολογισμού των τριών έργων 8.877.667,60 €.

Μεριμνούμε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας, καλύπτοντας μια σειρά από ανάγκες με άμεση προτεραιότητα τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού της Ερμιονίδας.

Βελτιώνουμε τις υποδομές σε όλο το εύρος του Δήμου Ερμιονίδας και στηρίζουμε έμπρακτα τον αγροτικό πληθυσμό. Με προσήλωση στο στόχο μας εξασφαλίζουμε έργα αναγκαία και δίνουμε μόνιμες λύσεις στον πρωτογενή τομέα.  

Ακολουθεί το έγγραφο της Απόφασης ένταξης του έργου: 9ΦΤΟ46ΜΤΛ6-ΜΣΗ

Γραφείο Δημάρχου