eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: ΑΠΟ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ!

ΣΕ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ!


Επιμέλεια : ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ 

Σήμερα 15/1/2022 στην εκκλησία των Πηγαδίων ''Το Ρόδον το Αμάραντο'' τελέστηκε απο τον Πατέρα Δαυίδ 40ήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της Ευμορφίας Μέλλου, συζύγου του τέως Προέδρου Θερμησίας Νικολάου Μέλλου.

Στο μυστήριο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θερμησίας Ηλίας Κατσάβελας, ο Αντιδημαρχος Ναυπλίου , η Αντιδήμαρχος Τροιζήνας  , ο πρ. Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Αριστείδης Μπίμπας, ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης , ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης κύριος Βασίλης Δημαράκης και ο πρώην Δημοτικός και κοινοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πλατανίτης .

Λόγω της πανδημίας και σεβόμενοι τα μέτρα της πολιτείας, ο σύζυγος της Θανούσας Νίκος και οι κόρες της Σοφούλα και Ράνια Μέλλου παρέθεσαν catering στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Μετά το πέρας του μυστηρίου όμως, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος συνοδευόμενος απο τον Πρόεδρο της Θερμησίας Ηλία Κατσάβελα έκαναν περιοδεία στους οικισμούς Πηγαδίων και Μετοχιού και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το μοναδικό και παραδοσιακό μαγαζάκι της περιοχής , του Γιάννη Ζιαρδαλή.

Εκεί όπως διακρίνετε στις φωτογραφίες δεν έλειψαν μέσα σε όμορφο και φιλικό κλίμα, οι συζητήσεις και τα προβλήματα προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τον Πρόεδρο της Θερμησίας απο τους παρευρισκομενους.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας και ο Πρόεδρος της Θερμησίας με τη σειρά τους απο κοινού υποσχέθηκαν πως σύντομα αυτά που επισημάνθηκαν θα λυθούν !