eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

"ΕΛΑΜΨΕ Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ!(video)"

''ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ... ΓΚΡΙΝΤΙΛΙΕΣ !''


Επιμέλεια: ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Μιά πρωτότυπη ιδέα , κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά... μ΄ένα πέπλο 500 μέτρων γεμάτο γιορτινά λαμπιόνια να ίπταται στα Μαντράκια της Ερμιόνης.

Μισό χιλιόμετρο γιορτινά λαμπιόνια σχηματίζουν κυματισμούς, κι αγκαλιάζουν τα Μαντράκια, δημιουργούν την ιδανική γιορτινή ατμόσφαιρα για την μικρή Ναυτική πολιτεία της Ερμιόνης.

Μικροί και μεγάλοι, όλες οι ηλικίες των συμπολιτών μας έχουν κατακλύσει τα τελευταία 24ωρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βγάζοντας selfies και προβάλοντας αυτό τον διαφορετικό στολισμό, κάτω απ΄τη λάμψη της καταπληκτικής λαμπερής ατμόσφαιρας, καμαρώνοντας με περηφάνια την πόλη τους αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Είναι η καλύτερη διαφήμιση γι΄αυτη την πρωτοπόρα αισθητική παρέμβαση.

Μια παρέμβαση που ομολογουμένως κάνει τη διαφορά απο τους κοινότυπους στολισμούς.

Μια ιδέα που είχε ο αιρετός,  Δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Πολιτισμού του Δήμου Ερμιονίδας Δαμιανός Κουτούβαλης την οποία για άλλη μια φορά έκανε πράξη με προσωπική - εξαντλητική εργασία του ιδίου προσωπικά αλλά και φίλων του εθελοντών που έβαλαν τεχνογνωσία, προσωπικό χρόνο, χέρια και πλάτες για να πραγματοποιηθεί αυτή η μοναδική ιδέα για την επαρχία Ερμιονίδας.

Η σημερινή εποχή επιτάσσει πιο πολύ απο κάθε άλλη φορά:

η προσφορά στον Δήμο και το να υπηρετείς τον δημότη απο οποιοδήποτε πόστο , απαιτεί εργάτες Δημοτικούς συμβούλους κυρίως με φιλότιμο και σεβασμό! 

Αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως έχει εμφυσήσει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος στους συνεργάτες του που μαζί με την γνώση και την εμπειρία την οποία αποκτούν, πάνε βήματα μπροστά την Ερμιονίδα , ανεβάζουν τον πήχη χρόνο με το χρόνο.

Μπράβο σε όσους βοήθησαν , μπράβο σε όσους στόλισαν φέτος και έκαναν όμορφη την Ερμιόνη.Πιστεύουμε και όλοι οι άλλοι αιρετοί της Ερμιονίδας, (άξιοι στη πλειονότητα τους) πως έχουν στολισει με όμορφες αισθητικές παρεμβάσεις τις υπόλοιπες πόλεις ώστε να μυρίσει Χρίστούγεννα και να λάμψει όλη η Ερμιονίδα!

Βέβαια σ΄αυτόν τον φετινό στολισμό, δεν θα μπορούσε να λείπει απ΄τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και του Δαμιανού Κουτούβαλη, το παραδοσιακό, αυτό το ''Μαντρακιώτικο στοιχείο'' της θάλασσας που όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο κατά την ''περατζάδα'' είναι εντυπωσιακά στολισμένη η παραδοσιακή ξύλινη βάρκα τύπου παπαδιάς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Απολαύστε Ερμιόνη

Απολαύστε Γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσική υπόκρουση .... Σανζ Ελιζέ!!!

ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ !