eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

''Οι αστοχίες και οι παραλείψεις του Λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας που επισημαίνει ο Παναγιώτης Μέξης''

 

''Οι αστοχίες και οι παραλείψεις του Λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας που επισημαίνει ο Παναγιώτης Μέξης''

Επιμέλεια:ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Μετά τον απολογισμό του νυν προέδρου Δ.Λ.Τ.Ε κυρίου Εμμανουήλ Φλωρή ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Κοινότητας Ερμιόνης , ο πιο ενημερωμένος στην Ερμιονίδα σε θέματα του Λιμενικού ταμείου και βαθύς γνώστης διοίκησης δημοτικών θεμάτων , έκανε την παραπάνω δημοσίευση επισημαίνοντας παραλείψεις και παρεμβάσεις που δεν έγιναν και αφέθηκαν στο έλεος και την φθορά του χρόνου.

Παίρνοντας θέση και αποτυπώνοντας την αλήθεια κι έτσι όπως ορίζει η θεσμική του ιδιότητα για μια ακόμη φορά ο κύριος Μέξης κάνει μια ειλικρινή και καθαρή τοποθέτηση για το καλό του τόπου, χωρίς λαϊκίστικες και στείρες τοποθετήσεις που σκοπό έχουν την παρεμπόδιση του έργου της δημοτικής αρχής.
Μακριά απ΄αυτές τις οπισθοδρομικές λογικές (όπως μας ενημερώνουν συνεργάτες και φίλοι του κυρίου Μέξη) σεβόμενος τις ευαισθησίες και τα αντανακλαστικά που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, θέλει να αποδώσει την πραγματική εικόνα στα πεπραγμένα του απολογισμού του Δ.Λ.Τ.Ε.

Ο κύριος Φλωρής στην πολιτική του σταδιοδρομία μέχρι σήμερα έχει δείξει πως είναι ένας ευγενής και χαμηλών τόνων άνθρωπος και πολιτικός που συνδιαμορφώνει και συνθέτει χωρίς εντάσεις.
Αυτό το απέδειξε και με την συνεργασία και εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του σημερινού Δημαρχου Γιάννη Γεωργόπουλου αλλά και τη στήριξη με τις θετικές ψήφους του στο έργο της Δημοτικής αρχής.

Όμως διαπιστώνεται με αυτές τις παρατηρήσεις που δημοσίευσε ο κ. Παναγιώτης Μέξης (που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι  ελάχιστες επισημάνσεις σε σχέση με το έυρος των παραλείψεων και μη υλοποίση έργων που αφορούν την αναγκαιότητα και λειτουργικότητα του Λιμένα) πως ο νύν πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου στη συγκεκριμένη του αποστολή και απολογισμό αστόχησε και στάθηκε ελλιπής των προσδοκιών και των έργων που έπρεπε να παράξει σε συνδυασμό με το γεμάτο (απο ευρώ)ταμείο που διαθέτει το λιμενικό ταμείο.

Είναι δεδομένο πως δεν μηδενίζεται καμία προσπάθεια και δεν υποβαθμίζονται οι θετικές κινήσεις που έκανε ο έκανε ο νυν Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου αλλά δεν μπορούμε και είναι χρέος μας να δημοσιεύουμε όλο το καμβά καλόπιστων κριτικών για να πάει ο τόπος μπροστά.

Οι αστοχίες , παραλείψεις και οι όποιες ανεπάρκειες σ΄ενα χαρτοφυλάκιο πρέπει να επισημαίνονται με δημοκρατικό και θετικό τρόπο για την πρόοδο του τόπου.

Αυτά όλα βέβαια τα δημοσιύουμε διότι είναι ελεγμένα και διασταυρωμένα χωρίς να ρίχνεται λάσπη στον ανεμιστήρα για οποιοδήποτε πρόσωπο ή έργο της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Τα έχουμε δει και τα βλέπουμε να συμβαινόυν κατα καιρούς με εμπάθεια , εμμονή και λαικισμό.


Οι άμεσες ενέργειες για να νοικοκυρευτούν όλα αυτά στο εγγύς μέλλον ανήκουν αποκλειστικά στον Δήμαρχο Ερμιονίδας και όπως μας λένε αρκετοί δημότες  πιστεύουν πως ο ίδιος ο Γιάννης Γεωργόπουλος θα δώσει τη λυση και θα νοικοκυρευτούν άμεσα, όλα!