eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ανάργυρος Λεμπέσης: ''Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υπεύθυνος για την συντήρηση του δημοτικού δρόμου Ερμιόνης - Πορτοχελίου''

Αγαπητοί συνδημότες, 
με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται στα καφενεία της Ερμιόνης σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη της συντήρησης του δρόμου Ερμιόνης – Πορτοχελίου, ένοιωσα την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι η οδός Ερμιόνης – Πορτοχελίου είναι Κύρια Δημοτική Οδός.
Σας παρουσιάζω το διαβιβαστικό και το χαρακτηρισμό των οδών, που έχει σταλεί στους τότε Δήμους Ερμιόνης και Κρανιδίου, επί Δημαρχίας Ανάργυρου Λεμπέση και Δημήτρη Σφυρή. 


Την ευθύνη συντήρησης λοιπόν αυτού του δημοτικού δρόμου, την έχει ξεκάθαρα ο Δήμος Ερμιονίδας και όχι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία είναι αρμόδια για τους Επαρχιακούς δρόμους.
Αυτός ο δρόμος, εκτός από την σύνδεση με το Πορτοχέλι, οδηγεί σε δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ερμιόνης, στις όμορφες παραλίες της Κινέτας, της Κουβέρτας, του Σεντονιού και της Πετροθάλασσας και σε πολλές μόνιμες και εξοχικές κατοικίες των περιοχών αυτών και βρίσκεται σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση.
Γι’ αυτό λοιπόν ο Δήμος Ερμιονίδας, έπρεπε να τον είχε θέσει σε άμεση προτεραιότητα όσον αφορά την συντήρησή του με νέα επίστρωση ασφαλτοτάπητα και όχι μόνο με επούλωση λάκκων.
Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και πιστεύω ότι άμεσα ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής πρέπει να πράξει. 
Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης