eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τάσος Λάμπρου: Επιτέλους τέλος οι πονηριές και τα ψέματα κ. Σφυρή



Επιτέλους τέλος οι πονηριές και τα ψέματα κ. Σφυρή




Αγαπητοί Συνδημότες,
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, για να καλύψει την ανικανότητά του, συνεχίζει να ψεύδεται και να παραποιεί την πραγματικότητα, βρισκόμενος σε μια διαρκή και μόνιμη σύγχυση.
Και του φταίνε όλοι εκτός από αυτόν, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Αντιπολίτευση, οι Ειδικοί Συνεργάτες, οι Δημοσιογράφοι και λοιποί Εκδότες.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα της εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης στην θέση Γκούρι Βιτόριζα, αναφέρει επί λέξει:
Η αντιπολίτευση σύσσωμη δεν ήθελε να παραχωρηθεί για χρήση το αγροτεμάχιο. 
Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εκπόνηση τη. μελέτης και να μην δύναται να υλοποιηθεί το έργο επεξεργασίας πόσιμου νερού”
.
Αυτό αποτελεί μεγάλο ψέμα και παραπλάνηση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και τον διαψεύδει η πραγματικότητα και πιο συγκεκριμένα η επισυναπτόμενη απόφαση 52/2016 (ΑΔΑ:7552ΟΡ3Θ-11Φ ) που πήρε το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. την 1η Μαρτίου 2016, με την οποία αναθέτει με το ποσό των 3.075,00€ σε εταιρεία, την εκπόνηση μελέτης για αφαλάτωση, αποκρύπτοντας πονηρά, για τους λόγους που αυτός μόνο ξέρει, τον χώρο που θα εφαρμοστεί αυτή η μελέτη.
Και τον ρωτώ.
Καλά, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. δεν είναι Κρανιδιώτης.
Δεν γνώριζε τον σκοπό της δωρεάς του οικοπέδου του αείμνηστου Κρανιδιώτη Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Εσύ Δήμαρχε που τον γνώριζες, που ζεις και εργάζεσαι στο Κρανίδι και πρέπει να έχεις δει την πινακίδα ανάδειξης της ιστορικότητας του χώρου,
γιατί δεν τον εμπόδισες να διαθέσει 3.075,00€ για την εκπόνηση μελέτης αφαλάτωσης σε αυτόν τον ιστορικό χώρο, την τύχη της οποίας αγνοούμε μέχρι σήμερα;

Έχουν περάσει εννέα μήνες και ήρθατε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μας προτείνεται την παραχώρηση αυτού του Ιστορικού Οικοπέδου, πλησίον της Πέτρας της Νίκης, χωρίς καμία Μελέτη και χωρίς καμία Τεχνική Έκθεση.
Δήμαρχε Σφυρή,
Εμείς η ΠΡΟΣΥΕΡ, ως Δημοτική Παράταξη, ΠΟΤΕ δεν θα σου επιτρέψουμε να στήσεις αφαλάτωση στον Ιστορικό Χώρο Γκούρι Βιτόριζα, δωρεάς του αείμνηστου Κρανιδιώτη Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Σεβάσου τον  Ιστορικό Χώρο!!!
Άσε τις πονηριές και τα ψέματα!!!
Εμείς, δεν είμαστε αντίθετοι στις προτάσεις για αφαλάτωση, αρκεί να μας προσκομίσεις ολοκληρωμένη μελέτη, με όλες τις εγκρίσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, σε άλλο χώρο που εσύ θα επιλέξεις.
Και τότε θα σε βοηθήσουμε να ολοκληρώσεις επιτέλους και εσύ ένα έργο, γιατί μέχρι τώρα έχεις χάσει όλα τα έτοιμα σημαντικά έργα όπως η ύδρευση και η αποχέτευση και τα έχεις αφήσει γούβες και χαντάκια.
Αφού γνωρίζεις πολύ καλά Δήμαρχε Σφυρή, ότι υπάρχει έτοιμη και ολοκληρωμένη μελέτη αφαλάτωσης, με εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους από το Περιφερειακό Συμβούλιο, την οποία σθεναρά υποστήριζες εδώ και δέκα χρόνια.
Άσε λοιπόν τα ψέματα και τις υπεκφυγές και εάν πραγματικά πιστεύεις και θέλεις να γίνει η αφαλάτωση, σοβαρέψου και προχώρα εδώ και τώρα.


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας