eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

''Συνεχίζονται οι αντιδράσεις πολιτών.... εναντίον του συλλόγου Βιτόριζα ''

 e-mail στο Εικονοσκόπιο, με αφορμή την συναυλία Μαχαιρίτσα - Κότσιρα στην Ερμιόνη
''Παράδειγμα περιφρόνησης και ασέβειας από το κ.Μαχαιρίτσα και το σύλλογο Βιτόριζα Ερμιόνης. ''

 Στήν συναυλία τής 13 Αυγούστου στην Ερμιόνης έγινε το εξής απίστευτο. 

Ο σύλλογος Βιτόριζα έκοψε παραπάνω εισιτήρια από τα καθίσματα που υπήρχαν στο χώρο με αποτέλεσμα να έχει  πολλούς  ορθίους.


Ξεκινώντας τήν συναυλία  ο Κος Μαχαιρίτσας είχε τήν φαεινή ιδέα να καλέσει όλους τούς ορθίους μπροστά  είτε από βλακεία  ή  για να κάνει εντύπωση με αποτέλεσμα να συγκετρωθή  ένα πλήθος  μπροστά στη σκηνή με αποτέλεσμα να κρύψουν τελείως τήν ορχήστρα και τούς τραγουδιστές.


Συνέχισε δε και τελείωσε την συναυλία αδιαφορόντας πλήρως για τούς μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους πού αδυνατούσαν να σταθούν  όρθιοι και είχαν την άτυχη σκέψη να πάνε να δούνε τον  Μαχαιρίτσα .
Δεν απευθήνθηκε ούτε μία φορά στους υπόλοιπους  σαν να μήν υπήρχαν καθόλου, πού κάθονταν αμήχανοι,  προβληματισμένοι, και αναγκασμένοι, να βλέπουν  της πλάτες τα χέρια  και ότι άλλο φαντάζεσται των ορθίων. 


Παραπονέθηκα στους διοργανωτές και μου απάντησαν ότι δέν είναι θεατρική παράσταση και όταν τούς  είπα ότι το εισιτήριο δέν  έγραφε για συναυλία ορθίων, χασκογελούσαν μη έχοντας μία λογική απάντηση να μου δώσουν.


Είπα κάποια στιγμή να ανέβω στήν σκηνή να τον κάνω ρεζίλι όπως του άξιζε, αλλά δεν το έκανα διότι εκτιμούσα τόν Μαχαιρίτσα μέχρι χθες.


Απλά θεώρησα σωστό να γράψω αυτήν την  επιστολή.


Σία Γιαβή