eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΘΥΜΙΣΕΣ... ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ «ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ

''ΔΕΙΤΕ ΗΘΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ  ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ «ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011


''ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Η ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΙΑΣΚΟ Η «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:

''ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ;;;''

Αγαπητοί μου συνδημότες βλέπω τώρα ο κύριος Δήμαρχος στην προσπάθεια του να κουκουλώσει την ανικανότητα του για το πιο σοβαρό θέμα της δημοτικής αρχής να μην  μπορεί να καθαρίσει το Δήμο έστησε άλλη φιέστα!!!

Η πρώτη ήταν αυτή η αλησμόνητη φιέστα του εργολάβου του βιολογικού(έπεισε με το στανιό τους δημοτικούς του συμβούλους να την ψηφίσουν!!!),η δεύτερη αποτυχημένη του φιέστα ήταν ότι έβγαλε χαρτί με οφειλές του δήμου προς το ξενοδοχείο ενώ το χαρτί με τις οφειλές του ξενοδοχείου προς τον δήμο το άφησε μέσα στο συρτάρι μαζί με τις μελέτες που είχε συντάξει προεκλογικά, σ΄αυτό το ίδιο συρτάρι που είχε βάλει τις  μελέτες της αποκομιδής και μεταφοράς των σκουπιδιών στα Λιόσια που μέχρι σήμερα ακούμε και δεν βλέπουμε...Σ΄αυτό το ίδιο περιβόητο συρτάρι έχει και την παράδοση του δεματοποιητή σε άλλο δήμο όπως μας έλεγε τότε ο Δημήτρης Καμιζής ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Βέβαια το Δημοτικό συμβούλιο προχθές πήρε χαμπάρι το φιάσκο των οφειλών προς το ξενοδοχείο και δεν τις ψήφισε!!!

Συνηθισμένος ο Δημήτρης Καμιζής στις Κωλοτούμπες έκανε άλλη μια κατακόκκινος.

Το περίγελο και το λυπηρό γι΄αυτούς είναι να νοιάζονται και να κουνάνε το χαρτάκι του ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ με τις δήθεν οφειλές όταν η διεύθυνση του ξενοδοχείου μια μέρα πριν είχε απολύσει όλο το προσωπικό και έβαλε λουκέτο επ΄ αόριστο!! 

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μείνουν πολλοί συνδημότες μας ΑΝΕΡΓΟΙ!!!

Κι αυτοί οι δύο ο Δήμαρχος και ο κατα τα άλλα< επιτυχημένος> αντιδήμαρχος των σκουπιδιών ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΌΡΤΟ ΥΔΡΑ!!ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τους Εργαζόμενους που έμειναν χωρίς μεροκάματο!!ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!


ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΤΑ... <<ΜΠΟΣΙΚΑ>> ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ!!!
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ ;;;;;;; Γιατί Δημήτρη Καμιζή αυτή η καψα για το αν θα πάρει τα λεφτά ο Επιχειρηματίας;;;Γιατί αυτό το ενδιαφέρον;;Τι κρύβεται πίσω απ΄αυτο το ενδιαφέρον Δημήτρη Καμιζή;;;  


Πρόσεξε! Στο είπα και στο ξαναλέω!!!



'' ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ! ''

΄Οσο για τους απολυμένους;;;

Θα σου τη ξαναπώ τη λαική ρήση!!!
 

''Το στεναχωρεμένο νερό παίρνει τον ανήφορο!!''



Αγαπητοί μου συνδημότες φαίνεται ότι ξέχασα τότε  να
ρωτήσω τη γνώμη και την φιλοσοφική προσέγγιση του κυρίου Καμιζή και του κατα τα άλλα< επιτυχημένου> Αντιδήμαρχου των σκουπιδιών που τσίριζε στο Δ.Σ υπέρ των συμφερόντων του νέου επιχειρηματία!!Φαίνεται θα ξέχασα να ρωτήσω τότε!!! αν θα μου επέτρεπαν ή όχι αυτοί οι δύο(Καμιζής-Κούστας) ποιους πολιτικούς μηχανικούς, ποιούς αθλητές , πόσους ιστιοπλόους , πόσους διακεκριμένους δημοσιογράφους που πρόβαλαν αφιλοκερδώς την Ερμιόνη , πόσους άλλους δωρητές, ποιές ποδοσφαιρικές ομάδες, ποιές χορωδίες,πόσες Ελληνικές Ομοσπονδίες Ιστιοπλοίας θα φιλοξενούσα και πολλά άλλα ... Τι να κάνουμε αγαπητοί συνδημότες έχουμε μεγάλες διαφορές στη διοίκηση,στη στρατηγική και στην προβολή του τόπου μας ! 
Εγώ είχα δίπλα μου διακεκριμένους δημοσιογράφους-Εικονολήπτες με γνήσια πτυχία που πρόβαλαν αφιλοκερδώς το δήμο μέσα απ΄τα μεγάλα κανάλια ενώ ο κύριος Καμιζής έχει επιλέξει αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο με Μα'ι'μού Πτυχίο να τον προβάλλει ...



Αν είναι δυνατόν ;;; Το ΣΚΑ'Ι' περιμέναμε να προβάλλει την Γιορτή του Λαδιού απ΄την τηλεόραση και αντί για το ΣΚΑ'Ι' έσκασε Μύτη πάλι αυτός ο εκλεκτός του Δημάρχου Ψαρο-blogger.....Αυτόν προτίμησε ο κατα τα άλλα Δήμαρχος της Νομιμότητας!!Έναν αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο με Μα'ιμού πτυχίο!!




Ως Δήμαρχος Ερμιόνης σε ξενοδοχείο κοίμιζα αθλητές ,δημοσιογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, αθλητικές ομάδες, ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης όπως είχαμε όλοι μας υποχρέωση προς αυτούς  που πρόβαλλαν και πρόσφεραν χωρίς να πληρώνονται! Έτσι έχουμε μάθει εμείς τη φιλοξενία σ΄αυτούς που προσέφεραν στον Δήμο Ερμιόνης, Χωρίς να παίρνουν ευρώ στα χέρια τους σε αντίθεση με το Δήμαρχο Ερμιονίδας που πληρώνει Χοντρά!! συμβουλές και συμβουλάτορες!!!

Αναρωτιέμαι;;Κάτι δεν μου πάει καλά και θέλω να ρωτήσω τον κ, Καμιζή.Ο κ. Δήμαρχος πριν φέρει αυτό το χαρτί με τις οφειλές του Δήμου προς το ξενοδοχείο γιατί δεν ρώτησε τον πρώην Αντιδήμαρχο μου αρμόδιο για τους συμψηφισμούς Δήμου - ξενοδοχείου τον οποίο τον έχει δίπλα του ειδικό συνεργάτη σήμερα;;Να είστε σίγουροι οτι άν ρώταγε αυτόν τον αρμόδιο θα τον είχε συμβουλεύσει και δεν θα έπεφτε σ΄αυτό το φιάσκο,δεν θα κοκκίνιζε δεν θα έκανε κι άλλη κωλοτούμπα!!Θα τον ενημέρωνε για τον συνψηφισμό που έκανε με την παλιά διεύθυνση του Πόρτο Υδρα και θα τον συμβούλευε να βγάλει και το χαρτί οφειλών του ξενοδοχείου προς τον Δήμο που πονηρά ο Δημήτρης Καμιζής απέκρυψε...Θα τον είχε προλάβει απ την κωλοτούμπα!!!

Τι να κάνουμε εμείς είχαμε μόνο τα ξενοδοχεία του Δήμου μας κι έπρεπε κάπου να κοιμηθούν οι άνθρωποι αυτοί που προσέφεραν!!! Τι να κάνουμε; Εγώ Δεν είχα <<κρυφό σχολειό!!!!>> να τους κοιμίσω...Ούτε Φάρμα,  ούτε κληρονομιές, ούτε αγορές ακινήτων αγαπητοί μου συνδημότες!



Υ.Γ:Αυτοί οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι είχαν προβάλλει και τον κύριο Καμιζή σε εκδηλώσεις...Αναφέρω και του φρεσκάρω(με φωτο απ΄τ΄αρχείο μου)) 2 απ΄αυτές τις μεγάλες-αξεπέραστες εκδηλώσεις, που πρόβαλλαν τον τόπο μας και τον προσκεκλημμένο μου τότε Δημήτρη Καμιζή που σήμερα τα ξέχασε για χάρη του νέου ιδιοκτήτη που αυτός πέταξε τους εργαζόμενους στον δρόμο!!!

1)ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ (φωτο μέσα απο ρεπορταζ μεγάλου καναλιού)

2)ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ''ΕΛΠΙΔΑΣ'' 
ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
(φωτο αρχείο Α.Λεμπέση)


Εις το επανιδείν...
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης