eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: "Μολότοφ και αγρότες"

Μολότοφ και αγρότες

            H επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Φλαμπουράρη συγκίνησε και εξόργισε το πανελλήνιο, τα πολιτικά κόμματα αλλά πιο πολύ τη συγκυβέρνηση της νεοαριστεροακροδεξιάς Τσίπρα - Καμμένου, επειδή πρόκειται για τον πολιτικό μέντορα του πρωθυπουργού. Μεγάλη ευαισθησία από το ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηριστικά επιλεκτικού κυνισμού και αλαζονείας, ειδικά με τον τρόπο που ασκεί την εξουσία ο πρωθυπουργός Τσίπρας. Όμως, σκόπιμα σιωπά σε μια σειρά ανάλογων μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
            Είναι η δέκατη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του υπουργού Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ. Επειδή πλέον αυτό το μπαράζ μολότοφ συνταράζει τα θεμέλια της δημοκρατίας και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, θα αποφασίσει επιτέλους ο αρμόδιος υπουργός να αποβάλει τα γενιτσαρικά σύνδρομα που τον διακατέχουν, να πάψει να εκδικείται ως γενίτσαρος το ΠΑΣΟΚ και να δράσει αποτελεσματικά;
Διαφορετικά, ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός να τον απαλλάξει από τη διακοσμητική άσκηση των καθηκόντων του.
            Και επειδή ο πρωθυπουργός όλα τα μπορεί όπως και χημικά να ρίξει σε εκθέσεις, ας προσέξουν οι αγρότες και όλοι οι επαγγελματίες που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους. Οι υποσχέσεις Τσίπρα είναι συνώνυμες του ψεύδους, της απάτης και του κυνισμού που εκφράστηκε δια στόματος του αρμόδιου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αποστόλου. “Οι αγρότες γνώριζαν τι τους περιμένει και μας ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη.” Επίσης, κάποιοι άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές, που δεν τους ξέρει ούτε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας τους, κόπτονται για δήθεν εγκάθετους αγρότες που σκοπεύουν να ρίξουν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
            Επειδή όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά έλλειψης σοβαρότητας και πανικού, που προκύπτουν αφ ενός από την κυβερνητική ανικανότητα και αφ ετέρου από μια εσωτερική αριστερίστικη ιδεοληψία, ότι η αριστερά έχει ασυλία, δεν υπόκειται σε κριτική και όλοι την υπονομεύουν, ας σοβαρευτεί επιτέλους η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – AΝΕΛ και ας αναλάβει την ευθύνη της και μην ξεχνά ότι όποιος σπέρνει ανέμους (δηλαδή άκρατη ψευδή και μαξιμαλιστική υποσχεσιολογία), θα θερίσει θύελλες (δηλαδή αντιδράσεις και άκαμπτες κινητοποιήσεις).
            Προεκλογικά το Σεπτέμβρη, δια στόματος της προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, δηλώθηκε δημόσια, ακόμα και στην προεκλογική της ομιλία στο Άργος, πως το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της φορολογίας και του ασφαλιστικού των αγροτών, δεν θα στηρίξει κανένα μέτρο πέρα από αυτά που αναλογούν στον κάθε αγρότη και επιτρέπουν οι φοροδοτικές του δυνατότητες.
            Πιστεύουμε στο νευραλγικό αγροτικό τομέα ως μοχλό ανάπτυξης αλλά και επιβίωσης του ελληνικού πληθυσμού. Είμαστε όπως πάντα δίπλα τους, χωρίς όμως καμία διάθεση ποδηγέτησης, ή χειραγώγησης, ή υπαγόρευσης οποιασδήποτε μορφής δράσης. Οι αγρότες όλης της Ελλάδας και της Αργολίδας γνωρίζουν τα προβλήματα, γιατί τα βιώνουν σκληρά και έχουν τη γνώση και την ωριμότητα να επιλέξουν τους τρόπους διεκδίκησης της επίλυσής τους.
            Επισημαίνουμε, μόνο, πως η επιχειρούμενη από την κυβέρνηση υπόσχεση αύξησης  της δυσβάστακτης ασφαλιστικής εισφοράς και φορολόγησης σε βάθος διετίας ή τριετίας, είναι ένα επικίνδυνο τρικ που θα καθηλώσει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, θα παγιδεύσει τον αγροτικό κόσμο και θα τον οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία και στην καταστροφή.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ