eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

''ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ....(VIDEO) ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

 << ΕΚΛΟΓΕΣ 1998  - VIDEO
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ  >>


O Μιχάλης Οικονόμου θυμάται... μέσα απο το πλούσιο αρχείο του και παρουσιάζει σ΄αυτή τη στήλη αποκλειστικά στο Εικονοσκόπιο ιστορικές στιγμές και πρόσωπα του τόπου μας...

Είναι σίγουρο πως κάποιοι θα αναπολήσουν , θα νοσταλγήσουν κι άλλοι μπορεί να στεναχωρηθούν.Τι να κάνουμε; αυτά έχει η πολιτική και έτσι την αποτυπώνει η κάμερα του Μιχάλη.

Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε την κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ανάργυρου Λεμπέση.Σ΄αυτή την προεκλογική ομιλία στο λιμάνι της Ερμιόνης και στο καφενείο του Κωστελένου, ο κύριος Ανάργυρος Λεμπέσης ήταν υποψήφιος Δήμαρχος, διεκδικώντας την Δεύτερή του τετραετία στον Καποδιστριακό Δήμο Ερμιόνης.

Μοναδική του δύναμη στη ανίκητη πορεία του(όπως ο ίδιος έχει δηλώσει) ήταν ο απλός πολίτης.

Η ανθρώπινη και κοινωνική πολιτική του, το έμψυχο υλικό του συνδυασμού του σε κάθε τετραετία και τα έργα του ήταν καταλύτης σ΄αυτήν την πορεία του.

Είναι γεγονός πως ακόμα και σήμερα, σοβαροί πολιτικοί του αντίπαλοι τον έχουν αποκαλέσει ως το <<ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ>> της Ερμιονίδας.
Στην πολιτική του διαδρομή δεν έχασε ποτέ Δημαρχιακές εκλογές.

ΤΟ ΡΕΚΟΡ
Είναι ο πρώτος Δήμαρχος στην Ελλάδα που στα χέρια του ''άνοιξε'' ο Δήμος και απο τα χέρια του τον ''πήρε'' η πολιτεία(με τον Νόμο του Καλλικράτη) .

<< ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!
ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ! >>

 Υ.Γ:Για να θυμηθούν κάποιοι αναγνώστες το πολιτικό κλίμα εκείνης της περιόδου να θυμήσουμε πως κάποια/οι πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Λεμπέση συσκέπτονταν στο γωνιακό τετράγωνο των οδών  Μπουμπουλίνας & Κοινοβουλευτισμού, με σκοπό να μην βγεί ξανά ο Λεμπέσης Δήμαρχος...
Αποτέλεσμα λοιπόν αυτών των συσκέψεων ήταν να βγεί ο Λεμπέσης δεύτερη συνεχόμενη τετραετία με 122 ψήφους διαφορά στο σύνολο των διαμερισμάτων(ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΘΕΡΜΗΣΙΑ).
Έτσι Ο λαός της Ερμιόνης δεν τους έκανε αυτό το χατίρι και όπως πάντα ψηφίζοντας με το χέρι στην καρδιά έδωσε ξανά την εντολή στον Αν. Λεμπέση.
Στην Ερμιόνη η διαφορά των σταυρών ήταν τόσο μεγάλη που δεν λέγεται!

δείτε το Βίντεο