eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

''Η επιστροφή του Άγγελου στη νυχτερινή διασκέδαση με Video Show! ''


Ο Άγγελος Δρίτσας επιστρέφει από αυτή την Παρασκευή στη νυχτερινή διασκέδαση στο Sin Club στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου, βάζοντας την εικόνα και το Video στα Club
Ένας θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης με καινοτόμες ιδέες επιστρέφει στα παλιά του …λημέρια από αυτή την Παρασκευή, στο Club Sin, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου, στο Ναύπλιο.
Ο Άγγελος Δρίτσας, γνωστός στους παλαιότερους από το θρυλικό Club Memory, γνωρίζει πολύ καλά πού κατευθύνεται η διασκέδαση και ποιες είναι οι τάσεις της νεολαίας.
Όμως, δεν είναι από τους ανθρώπους που
ακολουθούν μόνο την τάση, αλλά δημιουργούν, και καινοτομούν φτιάχνοντας το δικό τους status στη διασκέδαση της νεολαίας!
Το νέο μοντέλο που θα εφαρμόσει από εφέτος στο Sin Club ο Άγγελος, είναι η παραγωγή και παρουσίαση Video, που θα επενδύει τη μουσική που θα παίζει ο Dj. Η εμπειρία τόσα χρόνια του Άγγελου στην τηλεόραση (είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού MAX) και η άριστη γνώση του μοντάζ  και του Video, του επιτρέπει να αυτοσχεδιάσει και να παρουσιάσει ένα μοναδικό θέαμα, που θα συνδυάζει την εικόνα με τον ήχο!
Στόχος του, όπως λέει, είναι να δώσει εικόνα στην διασκέδαση και κίνηση στο Club, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο Video Show!
Παράλληλα στοχεύει να παρουσιάζει όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι πολλά events, τα οποία άλλωστε ως άριστος γνώστης των κοινωνικών δικτύων θα προωθεί και θα εφαρμόζει στοχεύοντας στην επιτυχία.
Το πρώτο δείγμα event έρχεται αυτό το Σάββατο με την Veroniκa, το μοντέλο που διακρίνεται στην Ελληνική και ξένη μουσική. Η Veronika, η μοναδική γυναίκα Dj στον χώρο της διασκέδασης  αναμένεται να αφήσει εποχή με το show που θα παρουσιάζει το Σαββατόβραδο στο Sin Club…