eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, με εκπροσώπους των σωματείων ιδιοκτητών ταξί Ναυπλίου και Άργους, και ενημερώθηκε για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.Επίσης....


..λόγω των εξελίξεων απο την Ευρωπα'ι'κή Κεντρική Τράπεζα και την Ελληνική Οικονομία  το γραφειο τύπου του Γ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ενημερώνει ότι : Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ομπρέλα που άνοιξε χθες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι μια ανάσα. Βεβαίως η κατάσταση είναι δεδομένη. Η Κυβέρνηση οφείλει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα.
Και εδώ θέλω να υπογραμμίσω, την εθνικά υπεύθυνη και αποφασιστική στάση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. Μια στάση που αποδεικνύει ότι ο μόνος γνώμονας της πολιτικής μας είναι το συμφέρον της πατρίδας μας, το συμφέρον των Ελλήνων.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμε το θεσμικό μας ρόλο με σοβαρότητα και υπευθυνότητα .
Η Κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τη μονόπλευρη φοροεισπρακτική πολιτική κατά των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων. Δεν μπορεί να συνεχίσει την 6μηνη απραξία της στον αναπτυξιακό τομέα.
Χρειάζεται άμεση τόνωση της ρευστότητας, της απασχόλησης, της πραγματικής οικονομίας. Διαφορετικά η ύφεση, η ανεργία και οι κοινωνικές ανισότητες θα γίνουν ακόμα πιο έντονες. Και αυτό δεν θα το αντέξει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία μας.»