eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Δ.Ε.Υ.Α.Ε.Ρ:''ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΑΡΓΕΤΑ''

- Γνωρίζει ο κ. Μαργέτας ότι τέτοιου είδους βλάβες στις Κοινότητες του Δήμου μας, αντιμετώπιζαν συχνά στο παρελθόν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΕΡ;Δεν έχει πληροφορηθεί, ότι τέτοιου είδους σοβαρές βλάβες καθημερινά προκαλούνται σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και η αποκατάστασή τους είναι αρκετά χρονοβόρα;
-
δεν μας λέει ποιο σχέδιο θα μπορούσε να ήταν αυτό, όταν πρόκειται για βλάβη στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης ενός οικισμού.
- Δηλαδή μήπως θα έπρεπε να διαθέτουμε έτοιμο έναν εφεδρικό κεντρικό αγωγό υδροδότησης του Πορτοχελίου, κάπου εκεί στην είσοδο του οικισμού;



Με μια ανακοίνωση μνημείο λαϊκισμού και υποκρισίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Μαργέτας ενέδωσε στον πειρασμό και αποφάσισε να σχολιάσει την μεγάλη βλάβη που προκλήθηκε εχθές στον Κεντρικό Αγωγό Ύδρευσης του Πορτοχελίου. 

Βέβαια αδυνατεί να αντιληφθεί ότι έπεσε θύμα της επιθυμίας του να επωφεληθεί από το γεγονός αποκομίζοντας πολιτικά κέρδη, ενώ το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.Καταρχήν η βλάβη ήδη αποκαταστάθηκε και το Πορτοχέλι υδροδοτείται κανονικά.

Ζητούμε συγνώμη από τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φιλοξενούμενους του Πορτοχελίου για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.Επρόκειτο όμως για μια πολύ σοβαρή και περίπλοκη βλάβη και για την αποκατάστασή της το συντομότερο δυνατό, δόθηκε τιτάνιος αγώνας από τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΕΡ, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

Ο κ. Μαργέτας είναι φανερό ότι δεν σέβεται τον δεκαπεντάωρο αγώνα που έδωσαν από χθες, μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι εργάτες, οι τεχνικοί και οι υδραυλικοί της ΔΕΥΑΕΡ, προκειμένου να επιδιορθώσουν μια πολύ δύσκολη και σοβαρή βλάβη.Μια βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Πορτοχελίου σε βάθος 6 μέτρων, η αποκατάσταση της οποίας εμπεριείχε ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες και ήταν αρκετά επίπονη.Μας ψέγει που δεν διαθέτουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο υδροδότησης του Πορτοχελίου, αλλά δεν μας λέει ποιο σχέδιο θα μπορούσε να ήταν αυτό, όταν πρόκειται για βλάβη στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης ενός οικισμού.Δηλαδή μήπως θα έπρεπε να διαθέτουμε έτοιμο έναν εφεδρικό κεντρικό αγωγό υδροδότησης του Πορτοχελίου, κάπου εκεί στην είσοδο του οικισμού;

Είναι άραγε τεχνικά εφικτό, για τέτοιου είδους βλάβες να υπάρχει ένα εναλλακτικό σχέδιο υδροδότησης;

Γνωρίζει ο κ. Μαργέτας ότι τέτοιου είδους βλάβες στις Κοινότητες του Δήμου μας, αντιμετώπιζαν συχνά στο παρελθόν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΕΡ;Δεν έχει πληροφορηθεί, ότι τέτοιου είδους σοβαρές βλάβες καθημερινά προκαλούνται σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και η αποκατάστασή τους είναι αρκετά χρονοβόρα;Δηλώνει υποκριτικά ότι δήθεν κόπτεται για την δυσφήμιση που προκλήθηκε στο Πορτοχέλι λόγω των δυσαρεστημένων τουριστών.Την ίδια στιγμή όμως, δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει το γεγονός και μάλιστα εκ των υστέρων και ενώ έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση, κάνοντας έτσι ο ίδιος δυσφήμιση του Πορτοχελίου μέσω του διαδικτύου, σε όλο τον πλανήτη!!!Όσον αφορά στα έργα και στις διαδικασίες για την βελτίωση των υποδομών της ΔΕΥΑΕΡ, το συνολικό αποτέλεσμα της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, δεν το ζυγώνει ούτε στο ελάχιστο καμία προηγούμενη διοίκηση.

Καλόν θα ήταν λοιπόν να σοβαρευτεί ο κ. Μαργέτας, να σταματήσει την εργαλειοποίηση τέτοιων σοβαρών καταστάσεων και να σεβαστεί τον κόπο των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΕΡ που εργάστηκαν για την αποκατάσταση μιας τόσο σοβαρής και περίπλοκης βλάβης.

Ανάργυρος Λάμπης

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΕΡ

Υπεύθυνος Δικτύων