eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

''Υποψήφιος με τη "Δυνατή Ερμιονίδα" ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ερμιόνης Δαμιανός Κουτούβαλης !''

Υποψήφιος με τη "Δυνατή Ερμιονίδα" ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ερμιόνης Δαμιανός Κουτούβαλης

''Ο συμπατριώτης μας θέτει εκ νέου υποψηφιότητα στο πλευρό του Γιάννη Γεωργόπουλου.Ένα παλικάρι , ένα λεβέντης δημοτικός σύμβουλος, πραγματικός υπηρέτης του λαού και των δημοτών της Ερμιονίδας, έτσι όπως κατά την άποψη μας πρέπει να είναι όλοι όσοι θέτουν υποψηφιότητα για να προσφέρουν στα κοινά και να υπηρετήσουν τους δημότες της Ερμιονίδας.
Ο Δαμιανός Κουτούβαλης κατά τη γνώμη μας , ένα υπόδειγμα Δημοτικού συμβούλου που με την εργατικότητά του , τη θέληση και το φιλότιμό του προς τους συνδημότες του, ξετύλιξε την προσωπικότητα του πάνω σε αξίες ευγένειας , αποτελεσματικότητας και αυταπόδεικτου έργου.
Είναι αυτός ο Δημοτικός σύμβουλος που για την ομαλή καθημερινότητα και εξυπηρέτηση του δημότη ''κρέμασε''(όπως λέει ο λαός) έξω απο το δημαρχείο τα κουστούμια και τις φανφάρες επίδειξης του θεσμικού του ρόλου και με ταπεινότητα αντιμετωπίζει τα προβλήματα των δημοτών.Κατά κοινή ομολογία όλων των συμπολιτών μας που τον έβλεπαν καθημερινά στους δρόμους , τις πλατείες, στους χώρους εργασίας και άθλησης, σε σπίτια ανήμπορων συμπατριωτών μας με προβλήματα υγείας, δίπλα σε βιοπαλαιστές της καθημερινότητας να εργάζεται και να βοηθά αποτέλεσε ένα ισχυρό χαρτί στη παράταξη του κυρίου Γεωργόπουλου και προσέθεσε θετικά στη δημοτική αρχή.
Ο συγκεκριμένος αιρετός μέσα απο τη διοίκηση που άσκησε και ασκεί αυτή την τετραετία απέκτησε και διοικητική εμπειρία αφού ασχολήθηκε σοβαρά και όχι επιδερμικά με τον Δήμο και σήμερα θέτει εκ νέου υποψηφιότητα πάνω σε στέρεες βάσεις που συνδυάζουν γνώση, εμπειρία, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα.Μακριά απο αλλαζονείες , βερμπαλισμούς και επιδειξιομανίες...
Ο Δήμος στις μέρες μας θέλει μυαλά , χέρια και πλάτες σε συνδυασμό με φιλότιμο, συμπόνια στα προβλήματα των δημοτών και ταπεινοφροσύνη.
Είναι προφανές πως σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που συγκροτούνται υπάρχουν αξιόλογοι συμπατριώτες μας κι εμείς ελπίζουμε και προσδοκούμε τα ψηφοδέλτια όλων των παρατάξεων να συνεχίζουν να πλαισιώνονται απο άτομα με εφάμιλλες αρετές και αξίες,  για την επίλυση των προβλημάτων με σεβασμό στους Δημότες!''
eikonoskopio news
 


Συνδημότισσες και Συνδημότες,


Φίλες και φίλοι,

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 αποφάσισα και πάλι να ανανεώσω την υποψηφιότητα μου με τη μεγάλη παράταξη «Δυνατή Ερμιονίδα» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο.


Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό, «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» από το 2014 είχε και έχει ως σκοπό να υπηρετώ τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία στηρίζω – όπως συνηθίζω να πράττω γενικότερα στη ζωή μου- με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια.


Όπως όλοι γνωρίζετε, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ερμιόνη, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Έλενα Στάικου από τη Θερμησία και έχουμε αποκτήσει μαζί μια κόρη.


Η αγάπη μου για την Ερμιόνη και γενικότερα για την Ερμιονίδα με ώθησε το 2014 να θέσω υποψηφιότητα με τη «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», όπου και εκλέχτηκα για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος Ερμιόνης. Το έτος 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος και πάλι με την Παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» του Γιάννη Γεωργόπουλου.


Από το 2019 έως το 2021 διετέλεσα Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας και από τον Ιανουάριο του 2022 έως τώρα υπηρετώ τους συνδημότες μου από τη θέση του Αντιδημάρχου ΔΕ Ερμιόνης.


Όλα αυτά τα χρόνια, εργάστηκα με αγνές και διαφανείς προθέσεις ως προ το ρόλο και τις αρμοδιότητες που μου δόθηκαν.


Δεσμεύομαι να παραμείνω σταθερά δίπλα σας, όπως έμπρακτα έχω αποδείξει, αποσκοπώντας στην κατεύθυνση βελτίωσης του επιπέδου ζωής όλων και στην αναβάθμιση της ζωής των παιδιών μας.


Παραμένω, λοιπόν, ενεργός δημότης στο πλευρό του Γιάννη Γεωργόπουλου, του ανθρώπου που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ένα Δήμο Πρότυπο Αλληλεγγύης και Δίκαιης Ανάπτυξης.


Για έναν Δήμο που θα συνεχίζει να προοδεύει, για έναν Δήμο που σέβεται τους θεσμούς, την Ερμιονίδα και τους ανθρώπους της!


Με εκτίμηση,


Δαμιανός Κουτούβαλης

Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ερμιόνης