eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ο Σπύρος Αντουλινάκης, Αντιδήμαρχος ΔΕ Κρανιδίου εκ νέου υποψήφιος με τη "Δυνατή Ερμιονίδα"

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Φίλες και Φίλοι,

Με την πεποίθηση ότι η Ερμιονίδα πρέπει να συνεχίσει σε ένα μέλλον αντάξιο του ονόματός της και της ιστορίας της και γνωρίζοντας την ευθύνη που αναλαμβάνω και με σεβασμό προς όλους, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Ερμιονίδας με τον Συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στα Δίδυμα. Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Σιμοπούλου, δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Εργάζομαι ως Εργολάβος Οικοδομών στην περιοχή της Ερμιονίδας.

Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινάει από το 2010.

Από το 2014 με απεριόριστη αγάπη για τον τόπο μας και το κοινωνικό σύνολο, με όλα τα στελέχη και τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» , Γιάννη Γεωργόπουλου, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για έναν Δήμο πρότυπο Αλληλεγγύης και δίκαιης Ανάπτυξης.

Από το 2019 καθημερινά όλοι εργαζόμαστε σκληρά ώστε να αντεπεξέλθουμε, τόσο στις υποχρεώσεις, όσο και στις απαιτήσεις του Δήμου Ερμιονίδας από τις θέσεις που τυγχάνει να πρεσβεύει ο καθένας μας.

Προσωπικά, από το 2020 από τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και από το 2022 από τη θέση του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Κρανιδίου, ασχολούμαι με συνέπεια χωρίς παρεκκλίσεις από τις αρχές και τις θέσεις που πρεσβεύω ως πολίτης που σέβεται τον συνάνθρωπο και τον τόπο του.

Η αγάπη για τον τόπο μου, η εμπιστοσύνη που τρέφω στο πρόσωπο και το έργο του Γιάννη Γεωργόπουλου, αλλά και η ανάγκη να συνεχίσουμε να προχωράμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά με παρακίνησαν να είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, μαζί τον αγώνα για μια ακόμα πιο Δυνατή Ερμιονίδα!


Με εκτίμηση,
Σπύρος Αντουλινάκης
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κρανιδίου