eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ !

Οι μικροί θεατές παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον την παιδική παράσταση ''Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ'' που διοργάνωσε χθες το Νομικό πρόσωπο Πολιτισμού Παιδείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Ερμιονίδας.

Πρωταγωνιστές του τρυφερού παραμυθιού ήταν οι: ''Κωστας Φραγκολιάς,Έφη Κιούκη, Μανώλης Κονταξάκης Γιάννα Λαπέας και Περικλής Τσανταμάνης.''

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Παιδείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Ερμιονίδας κύριος Παναγιώτης Μέξης, καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Ερμιονίδας που γέμισαν τον προαύλιο χώρο του παλιού Δημαρχείου Ερμιόνης και ευχαρίστησε γονείς και παιδιά για την στήριξη τους στο πλήθος των παιδικών εκδηλώσεων, (παραστάσεις Καραγκιόζης, σινεμά, κ.α ) που διοργάνωσε και συνεχίζει να διοργανώνει ο Δήμος Ερμιονίδας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Την παιδική παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος μαζί με την οικογένεια του και τις μικρές εγγονές του.
Παραυρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Πιτσάς Γ & Δαμιανός Κουτούβαλης , ο Δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Άκης Γούτος που μέχρι σήμερα είναι αρωγός σε ότι θετικό πραγματοποιεί ο Δήμος και ο κοινοτικός σύμβουλος Ερμιόνης κ. Μιχάλης Φραϊδάκης.
''eikonoskopio news''