eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ - Απάντηση του κυρίου Κοντοβράκη Ιωάννη στην ανάρτηση του κυρίου Ζόγκα Γ. Σπύρου σχετικά με το Νεκροταφείο Κρανιδίου.

Απάντηση στην ανάρτηση του κυρίου Ζόγκα Γ. Σπύρου σχετικά με το Νεκροταφείο Κρανιδίου!!!


Κύριε Ζόγκα,
   Πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι δημοσιοποιήσατε, μέσω του FACEBOOK , κάποια ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ σχετικά με το Νεκροταφείο Κρανιδίου ζητώντας μάλιστα επί αυτών απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή.
   Στην ανακοίνωση σας αυτή λέτε συγκεκριμένα
" ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ."
   Εφόσον Κύριε Ζόγκα θεωρείται ότι το θέμα είναι σοβαρό έχω να σας πω τα εξής:

1⃣   ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ FACEBOOK κι ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ;
   ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ?
   Γιατί θα πρέπει να ξέρουν οι Δημότες, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ότι το σχετικό έγγραφο με τα ερωτήματα σας ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
2⃣   Μετά από 5 χρόνια ως Σύμβουλός της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου ρωτάτε τα εξής:
     α) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ;
     β) ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΤΑΦΗ;
  Ειλικρινά δε περίμενα ποτέ από εσάς τις ανωτέρω (α & β) ερωτήσεις μιας κι ως Σύμβουλος στην Κοινότητα Κρανιδίου θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ!!!
  Σας δικαιολογώ όμως για την άγνοια σας αυτή, μιας και οι παρουσίες σας στις Συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου ήταν ελάχιστες.

   Τέλος ελπίζω κάποια στιγμή να καταθέσετε και στο Δήμο το εν λόγω έγγραφο ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ !!! για να πάρετε τις απαντήσεις σας!!!!
Υ.Γ. Όψιμο το ενδιαφέρον σας κ. Ζόγκα για τα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου ,εκπρόσωπε της "ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ" γιατί αν και είστε εκλεγμένος Σύμβουλος ΑΠΕΧΕΤΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ από τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου!!!
   ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 20 ΗΜΈΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ❓❓

ΤΥΧΑΙΟ❓ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
Κοντοβράκης Ιωάννης
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου