eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ο ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ «ΤΥΠΟΥ» ΑΚΗ ΓΟΥΤΟΥ

 ''Ο ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ «ΤΥΠΟΥ» ΑΚΗ ΓΟΥΤΟΥ ! ''


Επιμέλεια: Eikonoskopio news

Ένα όνομα , ένα πρόσωπο, που, αν μη τι άλλο, θα ήθελαν όλοι οι επικεφαλής των τοπικών συνδυασμών να συμπεριλαμβάνουν στην προεκλογική τους Φαρέτρα , στον δρόμο προς τις εκλογές στην Ερμιονίδα.

Ο τυχερός θα λέγαμε στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου!

Ο Άκης Γούτος ένας δραστήριος νέος με κέφι και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα, με ευαισθησίες και Όραμα για την Ερμιονίδα.

Δίχως αμφισημίες και πισωγυρίσματα βγαίνει μπροστά, αντίθετα στο ρεύμα και δείχνει το δρόμο στη νέα Γενιά πως δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι στα πολιτικά δρώμενα και στις εν γένει δράσεις της περιοχής μας. 

Ο Άκης Γούτος δείχνει να ρωτά τους παλιούς και έμπειρους πολιτικούς της περιοχής, δείχνει πως οι συμβουλές των ανθρώπων που πατούν γερά διοικητικά στη περιοχή μας, θα αποτελέσουν πυξίδα γι΄αυτόν κι αυτός θα τους το ανταποδώσει.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που φαίνεται να διαθέτει αυτός ο νέος, ελπίζουμε και προσδοκούμε να τα αποδείξει και στην πράξη, να μην διαψεύσει τους υποστηρικτές του και να δικαιώσει πρώτα τον εαυτό του,την επιλογή του και την κάθοδο του στην τοπική πολιτική σκηνή!
Ας μην αποτελέσει κι αυτός ένα κακό παράδειγμα νέων ανθρώπων(αγοριών και κοριτσιών) που απογοήτευσαν στην ενασχόληση τους με την πολιτική.
Δυστύχώς τα ζήσαμε, στην πιο θλιβερή μορφή τους στο πρόσφατο παρελθόν αυτά και ας προσευχηθούμε να μην επαναληφθούν.
Ας περιμένουμε, ας κρατάμε μικρό καλάθι όμως γιατί έχουν δεί πολλά τα μάτια μας...


Αυτό που μένει πλέον, είναι να δούμε αν θα δικαιωθεί η επιλογή του Τάσου Λάμπρου και αν οι Ερμιονιδείς στηρίξουν αυτού του τύπου προσωπικότητες Νέας κοπής - ευαίσθητους ,καλλιεργημένους, με κέφι και όρεξη για ανατροπές!

Εμείς να ευχηθούμε στον Άκη Γούτο,σ΄αυτό το νέο πρόσωπο , καλή επιτυχία και ας είναι ένας απ΄αυτούς που θα δικαιώσει τη νέα γενιά !

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Υ.Γ:Για να μην αδικήσουμε κανέναν, άξια πρόσωπα ενδεχομένως και εφάμιλλων δυνατοτήτων, διαθέτουν και άλλοι συνδυασμοί της περιοχής μας και θα αναδειχθούν ...