eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Όταν ο πλουραλισμός , το θάρρος , η ειλικρίνια και η...αλήθεια χαρακτηρίζουν υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους παρατάξεων, τότε , υπάρχει Ελπίδα για τον τόπο!

''Όταν ο πλουραλισμός , το θάρρος , η ειλικρίνια και η...αλήθεια χαρακτηρίζουν υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους παρατάξεων τότε , υπάρχει Ελπίδα για τον τόπο!''


Δίχως κομματικές παρωπίδες , δίχως παραταξιακά παρασκήνια αλλά με απόλυτη ευαισθησία και ειλικρίνια που φαίνεται να διακρίνει την υποψήφια Δημοτική σύμβουλο του Γιάννη Γεωργόπουλου, δημοσιεύει στο προσωπικό της προφίλ την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην καθημερινότητα της Ερμιόνης.

Το δημοσίευμα της κυρίας Ευτυχίας Ξυφτέρη, εσπασε ρεκόρ στο μηχανάκια του facebook αφου ξεπέρασε τις συνηθισμένες παραταξιακές αγγυλώσεις, αποτυπώντας σε δημόσιο ποστ αυτό που βλέπει ο κόσμος καθημερινά κι αυτό που απαθανάτισε ο φακός του κινητού της και τα μάτια της!

Πρέπει να είναι περήφανος ο κ. Γεωργόπουλος και μπράβο του για αυτόν τον πλουραλισμό μέχρι στιγμής , αλλά μπράβο αξίζουν και σε οποιονδήποτε επικεφαλής Δημοτικής παράταξης κατορθώσει να αγκαλιάσει στο συνδυασμό του, πρόσωπα με ήθος , ειλικρίνια,ελευθερία, θάρρος της γνώμης και κατάθεση ρεαλιστικών - υλοποιήσιμων ιδεών και απόψεων!
Εικονοσκόπιο news