eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΜΙΟΝΗ:''Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό κλίμα''


Γέλασαν, πήραν δώρα από τον....αγαπημένο τους Αϊ Βασίλη και πέρασαν ευχάριστες στιγμές...γεμάτες παιχνίδι!
Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, τα παιδιά τα οποία χάρη στην όμορφη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΒΙΤΟΡΙΖΑ¨ --το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου-- μπήκαν για τα... καλά σε Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό κλίμα!



Τους μικρούς μας φίλους υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Χρήστος Δάγκλης και στη συνέχεια η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Τάκη Μανιάτη, ερμήνευσε τα παραδοσιακά κάλαντα.



Αμέσως μετά ο...Αϊ Βασίλης έκανε την εμφάνιση του, μοίρασε δώρα στα παιδιά υπό τα ενθουσιώδη και γεμάτα χαμόγελο παιδικά βλέμματα!
Φυσικά δεν έλειπε το...παιχνίδι με την κ. Καλλιόπη Μπινιάρη από το καλλιτεχνικό εργαστήρι Energy Art να δίνει το...γενικό πρόσταγμα με αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν με την...ψυχή τους...
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γιορτινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο καλαίσθητο ¨χωριό του παραμυθιού¨ στο λιμάνι της Ερμιόνης αλλά λόγω του ψιλόβροχου και του κρύου οι συνδιοργανωτές αποφάσισαν, (αντί της εύκολης λύσης να αναβάλλουν λόγω καιρικών συνθηκών την εκδήλωση), να μεταφέρουν την γιορτή στο πάντα φιλόξενο κτίριο ¨Συγγρού¨.
Το τελικό αποτέλεσμα τους ¨αποζημίωσε¨ καθώς τα παιδιά αποχώρησαν μετά το τέλος της γιορτής με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη.
Κάτι άλλωστε που ήταν και το ζητούμενο το οποίο και επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!


ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ