eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φούρνων κ. Θεοδώρου Κωνσταντίνα

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνεισέφεραν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 στους Φούρνους Ερμιονίδας, ενισχύοντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα, ευχαριστώ το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, κ. Κωνσταντίνο Μπρούτζο, για το συντονισμό των ενεργειών κατάσβεσης της φωτιάς, καθώς και τα κλιμάκια που κατέφθασαν από την εριφέρεια Πελοποννήσου και την Κορινθία.
Ευχαριστώ τους κατοίκους εθελοντές που έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς και με τη βοήθεια ιδιωτικών βυτιοφόρων και αγροτικών μηχανημάτων συνέβαλαν σημαντικά στον περιορισμό της πυρκαγιάς.
Ένα μεγάλο «μπράβο» αξίζει στο Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Σφυρή, στους Αντιδημάρχους και εργαζόμενους του Δήμου Ερμιονίδας για την άμεση κινητοποίηση των δημοτικών, πυροσβεστικών οχημάτων και τη συνεργασία τους με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και στους  χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων για την άμεση ανταπόκρισή τους και τον άψογο επαγγελματισμό τους.
Ευελπιστούμε να έχουμε ένα ήσυχο υπόλοιπο καλοκαιριού και να μη χρειαστεί να ξαναζήσουμε τον πύρινο εφιάλτη. Απαραίτητη όμως είναι η συνεισφορά και συνεργασία όλων μας, καθώς η πρόληψη αποτελεί προτεραιότητα!


Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φούρνων

                                                   Κωνσταντίνα Θεοδώρου