eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

'' ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ''



 '' ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ''
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Αργολιδοκορινθίας από ομάδα της επαρχίας μας η συνέχεια για το ερασιτεχνικό μπασκετ φαντάζει δυσκολότερη από ποτέ.

Η τεράστια οικονομική  υφέση στην επικράτεια όπως είναι φυσικό έχει εισχωρήσει στα πολιτιστικά δρώμενα , έτσι και στο μπάσκετ.

Οι ομάδες αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες στο να παρέχουν ένα ικανοποιητικό επίπεδο άθλησης για την νεολαία της επαρχίας μας και να παρουσιάσουν σύνολα ικανά να προσελκύσουν αθλητές και φιλάθλους στο γήπεδο.

Ακολουθώντας το παράδειγμα ομάδων της Κορίνθου και του Ναυπλίου ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιόνης και μεγάλη ομάδα φίλων του μπάσκετ επαρχίας Ερμιονίδας αποφασίσαμε μέσω των απαραίτητων διαδικασιών να συμμετέχουμε στα τοπικά πρωταθλήματα ως ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.



Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η συνένωση δυνάμεων της επαρχίας μας που αγαπούν το μπάσκετ με στόχο τη βιωσιμότητα και ευημερία του αθλήματος αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Σκέψη όλων των μερών που απαρτίζουν αυτή την ένωση είναι η αποδοτική και ασφαλής εκμάθηση του μπάσκετ στην νεολαία ώστε και τα επόμενα χρόνια να υπάρχει ικανός αριθμός αθλητών να στελεχώσουν ομάδες της επαρχίας μας.



Κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε και τις εκλογές που ακολούθησαν, η συγκρότηση συμβουλίου του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ έχει ως εξής:



Πρόεδρος      Δημαράκης Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος       Πουλής Κοσμάς

Γραμματέας       Σκόυρτης Δημήτρης

Ταμίας        Εμμανουήλ Σωκράτης

Μέλη     Νοταράς Άγγελος, Ευαγγελόπουλος Ευάγγελος, Σκούρτης Ιωάννης, Κοντοβράκης Ιωάννης, Καλογιάννης Γεώργιος.



Τις επόμενες ημέρες θα αναρτήθεί ενημερώση στα ΜΜΕ για εγγραφές αθλητών-αθλητριών στις ακαδημίες του Συλλόγου.