eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΕΡΙ... ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ !

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
<<Οι νοικοκυρές του Δήμου Ερμιονίδας είναι λεβέντισσες !  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ!!!!!!
Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι το μεράκι τους!!!!!!>>
 
 
Αγαπητό Εικονοσκόπιο,

Για άλλη μια φορά θα σας συγχαρώ για τη σωστή επαγγελματική σας ενημέρωση αλλά και για την πρωτοπορία σας (Θωμά Σκούρτη, Γιώργο Καλλιάνο) στην απευθείας προβολή γεγονότων μέσω του υπολογιστή όπως τα βλέπουμε ζωντανά στην τηλεόραση.

Έτσι, μέσα από τον υπολογιστή φίλου μου παρακολούθησα τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Από εθελοντές του Δήμου, ιδιώτες τεχνικούς.

Είδα τον κ.Ιωσήφ Γανώση να καμαρώνει μέσα στην συνεδρίαση, να παίρνει το λόγο....................... όποτε αυτός θέλει, να κάθεται στις θέσεις των αιρετών δημοτικών συμβούλων, να ενημερώνει και συμβουλέυει για τα θέματα που αφορούν τον τέως Δήμο Ερμιόνης.

Και το σπουδαιότερο, να τον επισκέπτονται υψηλόβαθμα και χαμηλόβαθμα αιρετά στελέχη του Δήμου Ερμιονίδας κάτω από την τέντα του σαν μεγάλο συμβουλάτορα!!!!!
Αυτό εκτός υπολογιστή!!!!!!!!
Μπράβο Ιωσήφ!!! Κατόρθωσες να αναβαθμιστείς από έφεδρος ανθυπολοχαγός σε στρατηλάτη!!!!

Βλέποντας αυτά, ήρθαν στο μυαλό μου βρε Ιωσήφ οι συνεδριάσεις του τέως Δήμου Ερμιόνης που μόλις δυνάμωνα λίγο τη φωνή μου εσύ σαλτάριζες στο διάδρομο του Δημαρχείου, βολτάριζες νευρικά και έτρωγες δάγκες το τσιγάρο..................

Σύμβουλοι και δημότες ρε Ιωσήφ σε περιμένανε πότε θα σου περάσει για να ξαναμπείς μέσα να συνεχίσουμε τη συνεδρίαση.
Πάντως σου αξίζουν συγχαρητήρια κύριε Γανώση!!!!
Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!!!!!
Σε τοποθέτησαν στην υψηλόβαθμη θέση, μέλος του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας.
Βέβαια Ιωσήφ την αντίστοιχη θέση την κατείχες και στο Δ.Λ.Τ.Ε.
Ναι Ιωσήφ τότε ήσουν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Τότε εσύ είχες αυτοπροταθεί!!!
Τότε εσύ είχες προτείνει μέλη τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής σου!!!
Πάλι καλά κύριε Γανώση μπορεί η επιθυμία σου να μπεις στο συνδυασμό να ήταν άγονη, σε δικαιώσανε ρε Ιωσήφ!!!! Μπράβο σου!!!!!

Όλα αυτά καλά μέχρι εδώ. Αυτό που μας βρήκε τώρα είναι φοβερό-τρομερό!!
Ο κύριος Δήμαρχος αναβάθμισε τον αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο-δαιμόνιο ερευνητή-ψαροblogger σε εθελοντή δημοσιογράφο του Δήμου Ερμιονίδας και μέλος του Γραφείου Τύπου του Δήμου.
Μάλιστα, να δίνει συχνά-πυκνά αποκλειστικές συνεντεύξεις σε αυτόν και το blog του.
Να απαντάει αυτός ο απόφοιτος ΣΤ' τάξης Δημοτικού σε όλους και σε όλα σαν εκπρόσωπος του Δήμου σε κάθε γραφόμενο δημοσιογράφου, επιστήμονα, πρώην δημοτικού συμβούλου και καθηγητή Πανεπιστημίου.
Κατάντια!!!!!!
Βέβαια, τα γραφόμενά του οι Ερμιονίτες τα έγραφαν και τα γράφουν ΣΤΑ ...............παλιά τους τα παπούτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακολουθώντας τη συνεδρίαση του Δ.Σ μέσω του υπολογιστή παρατήρησα τις άνετες κινήσεις αυτού του ψαροblogger, να του δίνεται ο λόγος όποτε αυτός τον ζητήσει, να εκφράζει τις απόψεις του  και το σπουδαιότερο να τοποθετείται στα θέματα που αφορούν τον τέως Δήμο Ερμιόνης βγάζοντας τα απωθημένα του.

Ε, ρε πώς αλλάξαν οι καιροί!!!!!!!!

Θυμήθηκα τις συνεδριάσεις του τέως Δήμου Ερμιόνης.....
Όταν αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος ζητούσε το λόγο οι δημότες που ήταν παρόντες μουρμούριζαν κοσμητικά επίθετα.
Στις λογοδοσίες δε του Δημάρχου??? 
Του πρότειναν την ανοιχτή παλάμη των πέντε δαχτύλων και στο διάδρομο του Δημαρχείου του την προσγείωναν στο μάγουλό του!!!!!!!!!!!!!
Μετά αυτός έπαιζε μπουνίδια μαζί τους στο διάδρομο!!!!!
Στη λογοδοσία δε στο λιμάνι της Ερμιόνης, τον έλουζαν με ακατονόμαστα κοσμητικά επίθετα!!!!!!!!!!!!
Γνωστός εκδότης τοπικής εφημερίδας αναφερόταν σε παρολίγον ρίψη γαλακτοκομικών προϊόντων.
Αυτός ο ξεδιάντροπος ψαροblogger σε καταγγελία του αναφορά προς τον κύριο Εισαγγελέα και άλλες υπηρεσίες κατονόμασε τα ακατονόμαστα κοσμητικά επίθετα με τα οποία των είχαν λούσει.
Σας δημοσιεύω, για του λόγου το αληθές,  καταγγελία αναφορά του Σταμάτη Δαμαλίτη κατοίκου Ερμιόνης που μεταξύ των άλλων παραπονούμενος ότι δεν τον προστάτεψε ο Δήμαρχος από τους οργισμένους δημότες μας που αυτός τους προκάλεσε.
Αγνοώντας ο αθεόφοβος την προσπάθειά μου να τον γλιτώσω από τα χέρια τους με κίνδυνο να φάω και εγώ τα μπουνίδια που του προόριζαν!!!!!
κάντε κλικ να δείτε την αίτηση - καταγγελία  


Ευτυχώς στη συνεδρίαση που δεν άκουσε την τοποθέτηση του Δ.Σ κ. Γιάννη Αντωνόπουλου ότι το 2006 παρέλαβαν οφειλές της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. 1.900.000euro γιατί αυτός ο δαιμόνιος εθελοντής του Δήμου Ερμιονίδας αυτοαποκαλούμενος ερευνητής-paparazzi θα έκανε έρευνα σε βάθος!!!!!
Θα προσπαθούσε να βρει αν οι ορκωτοί λογιστές το ανέφεραν στην έκθεσή τους.

Πάντως το βραβείο του το πήρε από τους περιβαλλοντολόγους εθελοντές.........
Αντί για τρίαινα να ταράζει τα νερά και να καθαρίζει τις θαλάσσιες ακτές(Τρίαινα έλεγαν το πρώτο τους καίκι), του έδωσαν κασμά!!!!!!
Από ψαρά τον αναβάθμισαν σε νταμαρτζή!!!!!!!!!!!!!!!

Κλείνοντας με την εμπειρία που απέκτησα στην πολύχρονη θητεία μου ως Δήμαρχος οι νοικοκυρές του Δήμου Ερμιονίδας είναι λεβέντισσες και ξέρουν από μόνες τους να προσφέρουν και να καθαρίζουν. 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ!!!!!!

Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι το μεράκι τους!!!!!!


Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης