eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η χθεσινή βράβευση των μαθητών στα Δίδυμα

Οι δύο από τους επιτυχόντες που παρέστησαν. Αριστερά ο Θεοδοσίου Δημήτριος και δεξιά ο Δαγρές Αναστάσιος
Πρώτα οι επιτυχόντες: 1.
Δαγρές Αναστάσιος του Ιωάννη και της Σοφίας. 2. Θεοδοσίου Δημήτριος του Γεωργίου και της Μαρίας, 3. Κούτση Μαριάννα του Απόστολου και της Λαμπρινής 4. Μπροδήμα Δήμητρα του Αναστασίου και της Ευτυχίας 5. Προσίλη Χρυσούλα του Δημητρίου και της Αργυρώς. 6. Σερέτης Δημήτριος του Αναστασίου και της Ελένης 7. Τζάθα Σοφία του Αναστασίου και της Μαρίας Από αυτούς μόνο δύο παραβρέθηκαν αυτοπροσώπως. Οι υπόλοιποι ή δεν πήγαν ή έστειλαν … αντιπρόσωπο. Και αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέλθω. Για την ώρα κάποιες φωτογραφίες από την εκδήλωση η οποία, σημειωτέον, πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγιο Νικόλα.

Οι δύο από τους επιτυχόντες που παρέστησαν. Αριστερά ο Θεοδοσίου Δημήτριος του Γεωργίου και δεξιά ο Δαγρές Αναστάσιος του Ιωάννη
Παρούσα και η Μαρίλη Μέξη, υποψήφια Βουλευτής με το 'Ποτάμι' στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές.  Από όσο γνωρίζω είναι η πρώτη δημόσια παρουσία από την στιγμή που 'εσκασε' το νέο. Αριστερά ο Πάνος Αποστόλου και δεξιά ο πρόεδρος Κ. Σπανός.
Παρούσα και η Μαρίλη Μέξη, υποψήφια Βουλευτής με το “Ποτάμι” στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές. Από όσο γνωρίζω είναι η πρώτη δημόσια παρουσία από την στιγμή που “εσκασε” το νέο. Αριστερά ο Πάνος Αποστόλου και δεξιά ο πρόεδρος Κ. Σπανός.

Η Μαρίλη Μέξη με τον αντιδήμαρχο Γ. Αντωνόπουλο.
Η Μαρίλη Μέξη με τον αντιδήμαρχο Γ. Αντωνόπουλο.