eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Φεστιβάλ Θεάτρου : “ Ερμηνείες στην Ερμιονίδα ”

<< Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ '' ΙΑΝΟ '' >>
Ρεπορταζ - Φωτορεπορταζ : Θωμάς Ι. Σκούρτης , Αδαμαντία Λιώση

Καρυοφυλλιά  Καραμπέτη , Όλια  Λαζαρίδου ,  Άννα Βαγενά και άλλα γνωστά ονόματα του ελληνικού Θεάτρου θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου “ Ερμηνείες στην Ερμιονίδα ” απο τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας.

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο γνωστό Βιβλιοπωλείο και πολιτιστικό στέκι ''ΙΑΝΟΣ'' η Συνέντευξη τύπου για το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου “ Ερμηνείες στην Ερμιονίδα ”.
Οικοδεσπότης της Συνέντευξης τύπου που δόθηκε στα ΜΜΕ ήταν ο πρόεδρος του Θ.Ο.Ε κ. Δημήτρης Σίδερης.

Ακολούθησε η ομιλία του εμπνευστή του Φεστιβάλ της Ερμιονίδας κυρίου Κώστα Γεωργουσόπουλου και της ευεργέτιδας του θεάτρου Αρτικι κυρίας Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ.

Χαιρετισμό απηύθυναν απο πλευράς κυβέρνησης ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κύριος Γιάννης Ανδριανός και απο την πλευρά του Δήμου Ερμιονίδας ο νέος Αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Δημαράκης.Αμφότεροι δήλωσαν δημοσίως την έμπρακτη στήριξη τους σ΄αυτό το εγχείρημα του Θ.Ο.Ε.

Στην πρωινή συνέντευξη τύπου το λόγο πήρε και η μεγάλη ηθοποιός Άννα Βαγενά εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την Ερμιονίδα, αλλά και την ποιότητα και κουλτούρα που διαθέτουν οι κάτοικοι της περιοχής. 

Κλείνοντας να τονίσουμε πως μια τέτοια συντονισμένη προσπάθεια παρουσία μεγάλων ονομάτων του Ελληνικού θεάτρου γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της Ερμιονίδας.

Το Εικονοσκόπιο ήταν εκεί!

Περισσότερα στην Εφημερίδα ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ