eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.comΤρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

O Mάης - Παιδικό τραγούδι


Σήμερα αφιερώνουν οι κάτοικοι των Διδύμων - φανατικοί αναγνώστες του Εικονοσκοπίου και του villa didimo τα παρακάτω:
<<Αγαπητό Εικονοσκόπιο , δεν μπορούμε άλλο ... Τι θα γίνει πια με αυτόν τον πρώην εθελοντή - σκαπανέα.Αυτόν που τρισίμισι χρόνια έβλεπε τα σκουπίδια χύμα στους δρόμους μας , στις γειτονιές και στον Σταυρό Διδύμων και επαινούσε την πρώην τρό'ι'κα της... <<βρώμας και της δυσωδίας....>>
Και έρχεται σήμερα με 21 μέρες θητεία η νέα δημοτική αρχή και να μας γράφει οτι πιέζεται για να μην αναφέρει (αυτός ο τύπος με γνώσεις έκτης δημοτικού)την σημερινή κατάσταση των σκουπιδιών.Έχει και το απύθμενο θράσσος (όπως έλεγε ο πρώην μεγάλος) να μας ανακοινώνει πως δεν θα βγάλει ΚΙΧ ...
Για τα σφαγεία και τους σκληρούς δίσκους πότε θα βγάλει ΚΙΧ αυτός ο διαχειριστής;;;

Είχε και τα μούτρα με γνώσεις έκτης δημοτικού & κομπογιανίτης της δημοσιογραφίας να βάζει στο ψαροτεφτέρι του αναρτήσεις του κυρίου Γιώργου!

Εμείς λοιπόν οι κάτοικοι των Διδύμων που νιώσαμε στο πετσί μας το σκουπιδομάνι του Σταυρού(βρήκαμε τον τρόπο να τον πιέσουμε για να γράψει) και θα του αφιερώσουμε ένα τραγούδι για να του υπενθυμίσουμε αυτές τις όμορφες μέρες του Μαγιού που πέρασε στο φρέσκο , αναδημοσιεύοντας του τις αναρτήσεις εκείνης της αείμνηστης εποχής με τα Μαγιάτικα ... <<Βραχιολάκια>> !!!

Υ.Γ: Ο  Μάης του 2014 με την Δημοτική εκλογική Νίκη έχει πολύ μεγάλη διαφορά απο τον Μάη του 2013 με ... το <<φρέσκο>>  !

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

'' 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ''

''6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΡΥΦΩΣ - ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''
 Επιμέλεια - ρεπορτάζ: eikonoskopio news
φωτο απο την παρουσία του κ. Σταμάτη Δαμαλίτηστην γιορτή της ελιάς 2012 στο Κρανίδι
 
<<Ο κύβος ερρίφθη και ακούει στους 6 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή.>>
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα απ΄την αρχή.
Όλα ξεκίνησαν  μετά  από μήνυση που υπέβαλε στον Κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ο κ.Ανάργυρος Λεμπέσης Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης κατά του διαχειριστή του blog ''Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει'' κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού και της Γαρύφως,  με αφορμή  χυδαίο δημοσίευμα που ανάρτησε ο κ.  Δαμαλιτης  την Τετάρτη 22/05/2013 και ώρα 08:36 πρωινή .
Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα απο την εισαγγελική παραγγελία και την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας. 
 Ήταν Πέμπτη 23 Μαιου 2013 όπου συνελήφθη ο κύριος Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού και της Γαρύφως και κρατήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου.
Την Παρασκευή οδηγήθηκε στον Κύριο Εισαγγελέα.
Ο κύριος Εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί στο μονομελές πλημμελειοδικείο Ναυπλίου.
Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα του κ. Δαμαλίτη για τριήμερη προθεσμία που ζήτησε ο ίδιος.

Τον άφησε ελεύθερο και όρισε ρητή δικάσιμο την Δευτέρα 25 Μαίου.Ο κύριος Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού και της Γαρύφως παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Δευτέρα 27η Μαίου και ζήτησε αναβολή επικαλούμενος ασθένεια της δικηγόρου του.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του και έδωσε ρητή δικάσιμο για την Τετάρτη 29 Μαίου, δηλαδή την σημερινή.
Παρόντων των  κ. Σταμάτη Δαμαλίτη (Κατηγορούμενος)  και Ανάργυρου Λεμπέση (μηνυτής - μάρτυρας κατηγορίας)  το δικαστήριο μετά και την ακροαματική διαδικασία επέβαλε στον κατηγορούμενο κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού και της Γαρύφως κατοίκου Ερμιόνης την ποινή της ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ με τριετή αναστολή.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας το δικαστήριο αφαίρεσε απο τους 6 μήνες φυλάκισης που επεβλήθηκαν στον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη, την μία ημέρα κράτησης που εξέτησε στο αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου λόγω του αυτοφώρου.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013


'' ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΄΄ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ΄΄ κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ''

ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ......  ΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ  13:00 ΚΑΙ 14:00  ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ  ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ Ο Κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ''Ερμιονιδα μας Αρεσει ΔΕΝ Μας Αρεσει''
Όλα ξεκίνησαν  μετά  από μήνυση που υπέβαλε στον Κύριο Εισαγγελέα Πρωτόδικων Ναυπλίου ο κ.Ανάργυρος Λεμπέσης Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης κατά του διαχειριστή του blog Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει κ. Σταμάτη Δαμαλίτη... με αφορμή το χυδαίο δημοσίευμα που ανάρτησε ο κ Δαμαλιτης  την Τετάρτη 22/05/2013 και ώρα 08:36 πρωινή .

Όλα τα παραπάνω  αναφέρονται  στην μήνυση που υπέβαλε ο κ. Ανάργυρος Λεμπέσης σήμερα 23/05/2013 στον Κύριο  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Τώρα πια τον λόγο τον εχουν οι Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές!
----------------------------------------------------------------------------


 ''Κάτοικοι των Διδύμων - φανατικοί αναγνώστες του Εικονοσκοπίου και του villa didimo''Καλή σας ακρόαση...