eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ''





Αγαπητοί συνδημότες,
Καθυστέρησα λίγο να απαντήσω στην συνεντευξη του κ. Καμιζή που έδωσε στην Ενημέρωση Πελοποννήσου και η αιτία ήταν οι σκιές που <<απλώθηκαν>> στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Καμιζή για τους σβησμένους σκληρούς δίσκους και η αναφορά που έκανε γι΄αυτή την υπόθεση ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κύριος Δημήτρης Σφυρής προς τον κύριο Εισαγγελέα και στους επιθεωρητάς.

Αυτές τις υποθέσεις τις διαλευκάνει μόνον η δικαιοσύνη και κανένας άλλος!!!
Στον πρώην δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Δημήτρη Καμιζή, του είχα γράψει πολλές φορές τότε πως:

Για να πιάσει στο στόμα του τον Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης σε θέματα
ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ – ΗΘΙΚΗΣ και  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ να  πλύνει το στόμα του πολλές φορές πρώτα…

- Πώς να πιάσει στο στόμα του τον Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης όταν επι θητείας του κ. Καμιζή βρώμαγε ψοφίμι και σκουπιδίλα όλη η περιοχή;;;

- Δεν θέλω να αρχίσω τα Νταλαβέρια του στο ''κουνούπι'' γι΄αυτήν την πώληση γης,
Δεν θέλω να αναφερθώ σ΄αυτήν την Ανατομία ενός εγκλήματος γιατί τότε δεν θα μου φτάσει ούτε ένας τόμος απολογισμού και τότε ίσως χρειαστεί να επέμβει ιατρο - ΔΙΚΑΣΤΗΣ.

Και επειδή σ΄αυτή την αναφορά γι΄αυτόν τον πολιτικά ανίκανο και Νικημένο(το 2006) δεν θα πλατιάσω του θυμίζω (μπας και καταλάβει τελικά την διαφορά μας στα μάτια του λαού) τις ανίκητες μέρες μου στην θέση του Δημάρχου αλλά και τις δικές του Νικημένες (απο τον Σφυρή) μέρες, Δημήτρη Καμιζή.

Αυτές οι μέρες γράφτηκαν στην ιστορία και δεν σβήνονται ΠΟΤΕ ούτε με φιλολογίες ούτε με λόγια του αέρα που συνηθίζει.
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

''16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
5.840(ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΧΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ''
----------------------------------------- 


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ 


11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
4. 255 ΜΕΡΕΣ

(Οι 900 μέρες, τα τελευταία 3,5 χρόνια 

βουτηγμένα στο σκουπίδι εδώ , εδώ κ.α,

 στη δυσοσμία και στη διαφθορά δες εδω 

αστυνομικό διευθυντη)



ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ <<ΓΛΕΙΦΕΙ>> ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΌΜΩΣ;; ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;; ;;
Μήπως οραματίζεται καμία θεσούλα στα πολιτιστικά ...;;


ΒΛΕΠΕ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ



Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010



Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Η θεατρική παράσταση του κ Σφυρή για τα σκουπίδια ,έλαβε τέλος σήμερα αφού προηγουμένως έθεσε σε κίνδυνο και τη Δημόσια Υγεία, προκειμένου να εξελιχθεί το σενάριο στη νέα χωματερή σκουπιδιών στα Δίδυμα. Αφού απέτυχε με τρόπο γελοίο το φιάσκο του αποκλεισμού του νέου δρόμου στο Μεγαλοβούνι, έπρεπε να σκηνοθετήσει την αθλιότητα της παραμονής των σκουπιδιών στους δρόμους για ημέρες με την επέλαση των αρουραίων, για να δικαιολογηθεί το άνοιγμα της νέας παράνομης χωματερής στα Δίδυμα!!!
Σε λίγους μήνες βέβαια ο κ Σφυρής θα είναι ένα θλιβερό παρελθόν, αλλά οι τραγικές συνέπειες των πράξεων του θα βαρύνουν τον τόπο και τους δημότες μας μας όχι μόνον στο τομέα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων αλλά και αυτούς της Αποχέτευσης και της Ύδρευσης και παντού όπου έβαλε το χέρι του.

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ


Την Παρασκευή το απόγευμα στο Μεγαλοβούνι Διδύμων ξεκίνησε να παίζεται η προτελευταία πράξη ενός θεάτρου παραλόγου που καιρό τώρα εξελίσσεται στο Δήμο Κρανιδίου με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων. Συγκεκριμένα, αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κρανιδίου ο Δήμαρχος κος Σφυρής με δύο δημοτικούς συμβούλους του, πέντε εργάτες καθαριότητας και δύο απορριμματοφόρα 
πραγματοποίησαν δήθεν κατάληψη και αποκλεισμό του νέου δρόμου παράκαμψης Διδύμων.Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν όπως βιντεοσκοπήθηκαν πρόχειρα και τυχαία από τη δημοτική σύμβουλο κα Αγγελική Αλεβίζου, η οποία κατά δήλωσή της όδευε προς το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, είναι πραγματικά κωμικές και γελοίες. Είναι αυτές που έχουν αναρτηθεί στο ιστολόγιο της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.
Παράλληλα ο κος Σφυρής φρόντισε να διανεμηθεί στους δημότες Κρανιδίου ένα κείμενο - πρόσκληση με το οποίο τους καλούσε να αγωνιστούν όπως ο ίδιος, κατά της υποκρισίας των υπουργείων και της περιφέρειας Πελοποννήσου 
που δεν επιτρέπουν δήθεν, τη λειτουργία του δεματοποιητή στα Δίδυμα.Πρόκειται για τη μέθοδο του «αντιπερισπασμού» γνωστή από παλαιά σε ορισμένους κύκλους για την πρόληψη και την καταστολή λαϊκών αντιδράσεων και εξεγέρσεων σε όλο της το μεγαλείο! Επειδή λοιπόν σύντομα πρόκειται να δοθεί άδεια για να λειτουργήσει ο δεματοποιητής που είναι το «κερασάκι» της τούρτας, σκουπιδοτούρτας δηλαδή, και προκειμένου να προληφθούν οι αντιδράσεις των κατοίκων ολόκληρης της Ερμιονίδας, όπως αυτές ήδη κατά καιρούς έχουν εκφραστεί, επινοήθηκε αυτή η θεατρική παράσταση. Η τελευταία πράξη πρόκειται σύντομα να εξελιχθεί με τη λειτουργία του δεματοποιητή που θα κάνει δέματα και μάλιστα σύμμικτα τα σκουπίδια που θα συγκεντρώνονται στον τόπο μας και από τους δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου.Όχι μόνον εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι ευαισθητοποιημένοι και υπεύθυνοι άνθρωποι έχουμε από καιρό καταγγείλει τη λειτουργία του δεματοποιητή ως ένα πρόσχημα με πολλά λογικά παράδοξα στο βωμό της εξυπηρέτησης διαφόρων οικονομικών συμφερόντων με καταστροφικές συνέπειες για το φυσικό και αισθητικό περιβάλλον ολόκληρης της Ερμιονίδας.
Λογικά παράδοξα :
1.Σχεδιάστηκε και εγκαταστάθηκε ο δεματοποιητής που θα πακετάρει τα απορρίμματα πριν να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί το εργοστάσιο που θα τα παραλαμβάνει!!!
2.Θα κατασκευάζονται τα δέματα αυτά, που θα αποτελούνται από σύμμικτα, ανόργανα και οργανικά υλικά λόγω έλλειψης προορισμού θα αποθηκεύονται στο γύρω χώρο και θα παραμείνουν εκεί συσσωρευόμενα για πολλά χρόνια. Είναι όμως βέβαιο ότι λόγω του οργανικού τους φορτίου και των τρωκτικών που υπάρχουν στο ύπαιθρο θα αποδομούνται εντός ολίγων ημερών!!! Δηλαδή με άλλα λόγια οι δημότες θα πληρώνουν αρκετά χρήματα για να γίνονται τα απορρίμματα δέματα τα οποία θα διαλύονται στο ίδιο χώρο την επόμενη ή τις επόμενες ημέρες!!!
3.Γιατί,αν είχαν σκοπό πράγματι την μεταφορά, αφού υπάρχουν πολύ οικονομικότερες λύσεις συμπίεσης και μεταφοράς των απορριμμάτων όπως αυτές με ειδικά φορτηγά – συμπιεστές επελέγη η λύση του δεματοποιητή;
4.Όποιος ή όποιοι επρόκειτο να σχεδιάσουν μια τέτοια επιχείρηση συγκέντρωσης, συμπίεσης και οικονομικότερης μεταφοράς των απορριμμάτων σε ένα εργοστάσιο, που θα επρόκειτο να κατασκευαστεί κάπου προς το κέντρο της Αργολίδας ή της Κορινθίας ή της Αρκαδίας όπως φημολογείται, δεν θα ήταν λογικό να σχεδιάσει την εγκατάσταση ενός σταθμού συγκέντρωσης και φόρτωσης των απορριμμάτων τουλάχιστον μέσα στα όρια των Δήμων Ασκληπιείου ή Επιδαύρου, λόγω γεωγραφικής θέσεώς τους εφόσον και οι παραπάνω δήμοι συμμετέχουν στο ίδιο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων; Είναι απαραίτητο δηλαδή τα απορρίμματα των παραπάνω δήμων να πηγαινοέρχονται; 
5.Δεν είναι τουλάχιστον λογικά παράδοξο για να μην το χαρακτηρίσω, άλλως πώς, να καλούνται οι δημότες του Δήμου Κρανιδίου σήμερα και του Δήμου Ερμιονίδας σε λίγο, σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να επιτύχουν τη συγκέντρωση των απορριμμάτων των Δήμων Ασκληπιείου και Επιδαύρου στην Ερμιονίδα; Μήπως αυτά τα απορρίμματα εμπεριέχουν ρινίσματα χρυσού και δεν το γνωρίζουμε εμείς οι απλοί δημότες;Πρόκειται λοιπόν για μια καλοστημένη συμπαιγνία που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση και συσσώρευση των απορριμμάτων στην επιλεγείσα θέση προς μελλοντική ενεργειακή και οικονομική αξιοποίηση από εταιρείες που ήδη έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο χώρο της διαχείρισης των απορριμμάτων, αδιαφορώντας βέβαια για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στο περιβάλλον, στον τουρισμό και στην οικονομική ζωή της Ερμιονίδας. Οι θεατρικές πράξεις που εκτυλίσσονται αυτές τις ημέρες ένα μοναδικό σκοπό έχουν : να προλάβουν τις αντιδράσεις των κατοίκων της Ερμιονίδας.
Οι ευθύνες βέβαια της Πολιτείας και των κεντρικών της οργάνων διαχρονικά είναι τεράστιες γιατί μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί λύση νόμιμη και επιστημονικά αποδεκτή στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. 
Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, όταν εμείς διαχειριζόμαστε τα δημοτικά πράγματα του τόπου μας προετοιμάσαμε λύσεις που αν είχαν εφαρμοστεί στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, ο τόπος μας θα είχε απαλλαχθεί αρκετό καιρό τώρα από τη λειτουργία των ανεξέλεγκτων σκουπιδότοπων που λειτουργούν ακόμα. Το 2005 προχωρήσαμε σε αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας, φωτισμού διπλασιάζοντας τα τέλη στις εκτός σχεδίου πόλεως κατοικίες όπου το κόστος μεταφοράς και διαχείρισης των απορριμμάτων είναι πολύ υψηλότερο και συλλαμβάνοντας τέλη που διέφευγαν επί σειράν ετών με το πρόσχημα της παροχής εργοταξιακού ρευματος, κυρίως σε πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες. Με αυτό τον τρόπο τριπλασιάσαμε σχεδόν τα ανταποδοτικά άλλωστε έσοδα στον τομέα της καθαριότητας προκειμένου να υποστηρίξουμε οικονομικά αυτό που επίσημα εξαγγείλαμε το 2006 τη μεταφορά δηλ των απορριμμάτων στη χωματερή στον Χ.Υ.Τ.Α Λιοσίων μέχρι η Πολιτεία να αναλάμβανε τις ευθύνες της. Αυτό σήμερα άλλωστε κάνουν οι Δήμοι Αγ. Τριάδας και Μυκηναίων.Ο διαχωρισμός βέβαια των απορριμμάτων στην πηγή της δημιουργίας τους η ανάκτηση των ανακυκλώσιμων υλικών και η κομποστοποίηση των οργανικών παραμένουν οι βασικές και αυτονόητες προϋποθέσεις , για την εφαρμογή της όποιας πολιτικής διαχείρισης.
Επειδή σύντομα καθώς πιστεύουμε θα κληθούμε από το λαό της Ερμιονίδας να διαχειριστούμε πάλι τα δύσκολα και μέχρι η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, θα εφαρμόσουμε στην νέα διαμορφωμένη χωροταξικά και κοινωνικά πραγματικότητα του Δήμου Ερμιονίδας ακριβώς αυτά τα οποία έχουμε μελετήσει, προετοιμάσει και προαναγγείλει :
ΔΙΑΛΟΓΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


Τα συμπεράσματα δικά σας…..

Εικονοσκόπιο News
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014
Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ - ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ

''...Αυτός που έπραξε το ίδιο και πούλησε την αγροτική γη που κληρονόμησε ή αγόρασε, δεν συναινεί και αυτός στο έγκλημα που επικαλείται;;;
... Αυτά λοιπόν τα εξώδικα, αυτές οι αγοροπωλησίες στο Κουνούπι, αυτή η ανατομία ενός εγκλήματος στην Ερμιονίδα όπως μας την αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Καμιζής, για να εξιχνιαστεί (αυτή η ανατομία του εγκλήματος στην Ερμιονίδα), χρειάζεται η παρέμβαση ιατροΔΙΚΑΣΤΗ!!!...''



Αυτήν την αποκάλυψη ο Δήμαρχος κ. Καμιζής την έκανε ΜΕΤΑ το εξώδικο της εταιρείας Μαρούσι ΑΕ που έβγαλε στο Φώς ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αντωνόπουλος ΕΔΩ και αλλού.

 Μετά την αποκάλυψη της εταιρείας μέσα από το εξώδικο ότι ο κ. Δημήτρης Καμιζής πούλησε και αυτός αγρόκτημα στη θέση Κουνούπι το 2011 στην εταιρεία ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΕ Δήμαρχος Ερμιονίδας τότε όπως του καταλογίζει στο εξώδικο της η εταιρεία ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΕ 



[...] Πιθανόν με τα νέα δεδομένα να χρειαστεί διεύρυνση και προσθήκη στο κατηγορητήριο κατά των εγκλημάτων που κάποιοι συνεχίζουν να διαπράττουν!!!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτριος Καμιζής απαντά στους πιο κάτω προβληματισμούς μας...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

e-mail στο blog...
Δημήτρης Καμιζής  προς Εμένα     2:04 μ.μ.https://mail.google.com/mail/ca/u/0/images/cleardot.gif

Κύριε Δαμαλίτη,

Εγώ ό,τι έπρεπε να έχω κάνει, το έκανα. 

Πιθανόν με τα νέα δεδομένα να χρειαστεί διεύρυνση και προσθήκη στο κατηγορητήριο κατά των εγκλημάτων που κάποιοι συνεχίζουν να διαπράττουν. 
Μην περιμένετε βέβαια να απαντήσω σε αφελείς ερωτήσεις σχετικά με το αν έχω στερηθεί της δικαιοπρακτικής μου ικανότητος ή όχι. 
Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να πωλούν δικά τους περιουσιακά στοιχεία και όχι άλλων βέβαια, όποτε θέλουν, σε όποιους θέλουν, φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες, με όλους τους νόμιμους όρους και προϋποθέσεις.
Οι συκοφάντες κατά συρροή πρέπει κάποια στιγμή πλέον 
να απολογηθούν και όχι εγώ.
Για την υπόθεση λοιπόν αυτή δεν έχω να πω τίποτα άλλο. 
Ότι πρέπει να ειπωθεί, θα ειπωθεί σε άλλους χώρους και αίθουσες. 
Όποιος όμως θέλει να συνεχίσει προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,
 είτε επωνύμως είτε ανωνύμως, μπορεί να το πράξει 
για να υπάρχει και άφθονο υλικό... 

Δημήτρης Καμιζής
Δήμαρχος Ερμιονίδας

Έγραφε λοιπόν τότε το 2001 ο κ. Καμιζής για τους συνδημότες μας κατά λέξη:
 ''προσωρινά γέμισαν οι τσέπες και τα βιβλιάρια''

Την στιγμή που το 2011 ο κ. Καμιζής γέμισε και αυτός τις τσέπες του και τα βιβλιάρια τουπουλώντας αγροκτήματα στη θέση Κουνούπι  στην εταιρεία ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΕ, Δήμαρχος Ερμιονίδας τότε, Άκουσον ,  Άκουσον!!!

Πούλησε  και αυτός αγροτεμάχια σ’αυτήν την όμορφη Γή όπως την περιγράφει!
Πούλησε και αυτός κληρονομιές από πατέρα, μάνα ή από παππού και γιαγιά, όπως μας γράφει και για τους άλλους συνδημότες μας.  

 Και συνεχίζει φίλε μου ο κ. Καμιζής, δίχως να κοκκινίσει….
Ασφαλώς υπάρχει ηθική αυτουργία για αυτό το έγκλημα   

Και ερωτώ εγώ τώρα, 
Αυτός που έπραξε το ίδιο και πούλησε την αγροτική γη που κληρονόμησε ή αγόρασε δεν συναινεί και αυτός στο έγκλημα που επικαλείται;;;   


Δεν είναι και αυτός ο Δήμαρχος κ. Καμιζής ηθικός αυτουργός στο έγκλημα που (κατά τα γραφόμενα του) έπραξαν οι συνδημότες μας που πούλησαν την αγροτική Γή;;;

Βλέπε αποσπάσματα από το φρεσκάρισμα του άρθρου του κ. Καμιζή το 2013

Πριν βγει το εξώδικο της εταιρείας ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΕ στο Φώς   
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013
"Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"



Αυτό το άρθρο σε τέσσερις ενότητες το είχα δημοσιοποιήσει τον
Μάιο του 2001.








Όλο το άρθρο κ. Καμιζή εδώ

Αυτά λοιπόν τα εξώδικα, αυτές οι αγοροπωλησίες στο Κουνούπι, αυτή η ανατομία ενός εγκλήματος στην Ερμιονίδα όπως μας την αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Καμιζής, για να εξιχνιαστεί (αυτή η ανατομία του εγκλήματος στην Ερμιονίδα), χρειάζεται η παρέμβαση ιατροΔΙΚΑΣΤΗ !!!    
Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης 
Αναρτήθηκε από Εικονοσκόπιο News στις 12:56 π.μ.