eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφτηκε την Ύδρα!

 ΘΕΜΑ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
'' Σε μια ιστορικής σημασίας επίσκεψη, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης του Δήμου Ύδρας έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.''
Ρεπορτάζ - Φωτορεπορτάζ για το Εικονοσκόπιο: Μίλτος Ιωαννίδης 

Λαμπρή Υποδοχή επιφύλαξαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ. Εφραίμ,οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ύδρας στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά την σημερινή --πρώτη του-- επίσκεψη στο Νησί.
Αμέσως μετά την άφιξη του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας στην Ύδρα, ακολούθησε πανηγυρική δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Άγγελο Κοτρώνη υπογράφοντας και στο βιβλίο επισκεπτών (όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία).
Στη συνέχεια στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καθεδρικού Ναού, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακήρυξη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ως επίτιμου Δημότη Ύδρας έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Η Ύδρα ήταν ο τελευταίος σταθμός της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα και αύριο Παρασκευή 20/6 θα αναχωρήσει από την Αθήνα για την Κωνσταντινούπολη...
*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ"....