eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ... ΠΙΕΣΗ !

Η Ερμιονίδα ψήφισε Δήμαρχο για την επόμενη πενταετία και τον λένε Δημήτρη Σφυρή! 

Μεγάλη νίκη της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας...
Έπειτα από μια εκλογική βραδιά-θρίλερ, ο Δημήτρης Σφυρής επικράτησε του Γιάννη Γεωργόπουλου στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών της Ερμιονίδας και από την 1η Σεπτέμβρη, θα κληθεί να οδηγήσει τον Δήμο Ερμιονίδας σε μια νέα εποχή ώστε η περιοχή μας, να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας.


Όπως μπορείτε να δείτε στα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών,με καταμετρημένα και τα 27 εκλογικά τμήματα, (κλικ εδώ: http://ekloges.ypes.gr/), ο Δημήτρης Σφυρής και η Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας συγκέντρωσαν 4.231 Ψήφους και ποσοστό 50,35% έναντι 4.172 ψήφων και ποσοστό 49,65% του Γιάννη Γεωργόπουλου και της Δυνατής Ερμιονίδας, με την συνολική διαφορά να ανέρχεται στα 59 ψηφοδέλτια.


Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η εκλογική βραδιά εξελίχθηκε σε...θρίλερ, με συνεχή εναλλαγή στο προβάδισμα των δύο Συνδυασμών που διεκδικούσαν την ψήφο των Ερμιονιδέων προκειμένου να αναλάβουν τη νέα Δημοτική Αρχή του τόπου.


Τελικά καθώς προχωρούσε η καταμέτρηση ο Δημήτρης Σφυρής αύξανε συνεχώς την διαφορά που έφερε και την τελική θριαμβευτική νίκη της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας. 


Αμέσως μετά, οι Πολίτες του Κρανιδίου και της Ερμιόνης, του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, χειροκρότησαν θερμά τις πρώτες του δηλώσεις-σαν νέος Δήμαρχος Ερμιονίδας- και του ευχήθηκαν καλή δύναμη, στο δύσκολο έργο που θα κληθεί να αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου όπως προέκυψε από την λαϊκή ετυμηγορία στις 18 και 25 Μαΐου...












Μείνετε συντονισμένοι στο Εικονοσκόπιο. 
Θα ακολουθήσουν εκτενή ρεπορτάζ απο Κρανίδι κι Ερμιόνη με τις πρώτες δηλώσεις του νέου Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή καθώς και πολλά παραλειπόμενα τις κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης....