eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

Δυστυχία σου Ελλάς - Ζουγανέλης , Μαχαιρίτσας , Πασχαλίδης

Σήμερα αφιερώνει ο ΜπαρδουνιΟτης :

<< Ένα τραγούδι αφιερωμένο στους σύγχρονους σωτήρες...
Ακόμα στους σωτήρες που θα μας έσωναν πριν μια τριετία και θα μας έφερναν την ανάπτυξη, την ηθική την νομιμότητα στον τόπο μας,την Ερμιονίδα!

Σ΄αυτούς που έκαναν διαβουλεύσεις και συναντήσεις στο ΓΕΛ Κρανιδίου απ΄τη μία και απ΄την άλλη τους <<γράπωναν>> για υποθέσεις διαφθοράς δείτε εδώ τι λέει ο αστυνομικός διευθυντής.
Αφιερωμένο Σ' αυτούς και αυτές που προσπαθούσαν με πόνο , αναστεναγμό και γλαστροπόλεμο , να νουθετήσουν τον λαό και να του πουν απ΄το διαδίκτυο τι θα ψηφίσει.
Σ΄αυτούς του αυτοαποκαλούμενους ευαίσθητους, , σ΄αυτές τις <<τσίτες με το μουστάκι>> που μετριούνται στα δαχτυλα του ενός χεριού και ομολογούσαν οτι γύρισαν τα δέματα με τα σκουπίδια πίσω στα δίδυμα για να τα εισπνέουν οι κάτοικοι των Διδύμων.Αυτούς που τους έστειλε ο λαός απο κεί που ήρθαν!

Σ΄αυτούς που ''μπόλιασαν'' το δήμο <<μαιμουδιάρηδες>> , ημιμαθείς και κομπογιαννίτες όλων των ειδών και του διαδικτύου...
Ο Δήμαρχος του διαδίκτυου όπως παρουσιαζόταν τότε απ΄τους αυλικούς που κατόρθωσε να στολίσει διαδικτυακά τον επίσημο Δήμο μόνο με ένα blog(ήθελε να μαζέψουν και τους κομπογιαννίτες bloggers, τρομάρα τους...).

Ό Δήμαρχος του διαδίκτυου (όπως παρουσιαζόταν απ΄τους αυλικούς του τότε το 2011) , ούτε μια επίσημη ιστοσελίδα του δήμου) δεν κατάφερε να δημιουργήσει την τελευταία τριετία.
Τι να πεί κανείς ; 
Αδιαφορία ; Ανικανότητα ; Ωχαδερφισμός ;
Ότι και να πείς ο λαός απάντησε και όπως φημολογείται στα πολιτικά στέκια η απάντηση και το αποτέλεσμα της κάλπης έχει απόλυτη σχέση με την καταστροφική έως ανύπαρκτη πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής.>>


ΜπαρδουνιΟτης

Υ.Γ: Δείτε κι ακούστε το τραγούδι προσεκτικά και τους τρεις καταξιωμένους και ποιοτικούς καλλιτέχνες( Μαχαιρίτσα ,Πασχαλίδη και Ζουγανέλη).Σας προτείνω  να απολαύσετε το ρεσιτάλ του ευρηματικού και μεγάλου μουσικού Γιάννη Ζουγανέλη.
<<Τερτσάρει>> , κάνει 1η , 2η φωνή , μπασίματα , ''φαλτσέτα'' ότι μπορείτε να φανταστείτε και.... ερμηνεύει:

 Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

καλή σας ακρόαση ...