eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Απολογισμός Πεπραγμένων Δημάρχου Ύδρας

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Απομονώνω τα παρακάτω:

"Ο απολογισμός τον οποίο σε λίγο θα πάρετε  στα χέρια σας και τον οποίο θα σας παρουσιάσω με λίγα λόγια, είναι μόνο μια περιγραφή. Η οπτική και χειροπιαστή απεικόνιση όσων πετύχαμε."

"Σας καλούμε να περπατήσουμε μαζί το νησί μας, για να δούμε αυτές τις αλλαγές. Και να σας μιλήσουμε για όσες έρχονται."

"Θα σας πω περιληπτικά και μόνο με τίτλους, τα σημαντικότερα  έργα που κάναμε αυτά τα τρία χρόνια, για οικονομία χρόνου. Στο φυλλάδιο υπάρχουν και τα 97 έργα. Με έναν πρόχειρο μαθηματικό υπολογισμό που κάναμε, αντιστοιχεί ένα έργο κάθε 11 ημέρες της θητείας μας." 

Πιστεύω ότι και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στον απολογισμό πεπραγμένων της 4ετούς δημαρχίας  θα μοιράσει σε καλαίσθητο φυλλάδιο λεπτομερώς το τι έπραξε η "παράταξή" μας. Φυσικά και σε ηλεκτρονική μορφή για να αναρτηθεί. Κανονικά πρέπει και η Μείζων Αντιπολίτευση να πράξη ομοίως για τον έλεγχο που έκανε τα 4 αυτά χρόνια.
Το βίντεο του απολογισμού υπάρχει στα μπλογκ της Ύδρας. Θα διαπιστώσετε την αγάπη όλων για το νησί τους, την σύμπνοια για τη λύση των προβλημάτων του, τις άριστες σχέσεις του Δήμου με την Περιφέρεια και τα δημόσια διοικητικά κέντρα αποφάσεων, τις άριστες δημόσιες σχέσεις του Δήμου. Ούτε μια κακή κουβέντα δεν ακούγεται για την αντιπολίτευση, ούτε και για όσους θα θέσουν υποψηφιότητα, αλλά τονίζεται πολλάκις η συνέχεια: Τα πρόσωπα αλλάζουν, αλλά η Ύδρα είναι η συνέχεια όλων (συναίνεση). Η Ύδρα μας αλλάζει όλους, εμείς την υπηρετούμε και βοηθάμε να αλλάξει προς το καλύτερο. Ένας ανεβασμένος Δήμος που κάνει τον δικό μας να φαντάζει επαρχία επαρχιωτών. Ας ξαναθυμηθούμε το σύνθημά μας ως "παράταξη" και μάλιστα πατριωτική: "Δεν θα με αλλάξει ο Δήμος, Εγώ θα τον αλλάξω".
Να μην εκπλαγούμε λοιπόν αν τα επόμενα 5 χρόνια δούμε μια άλλη Ύδρα και μια ίδια Ερμιονίδα.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος