eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ριζοσπαστική Κίνηση Ερμιονίδα - Συμμετοχή: ‘‘ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στο Κρανίδι Αργολίδας, μετά από ανοιχτή συνέλευση πολιτών της Ερμιονίδας και με δημοκρατικές διαδικασίες ιδρύθηκε η νέα δημοτική κίνηση με όνομα    « Ριζοσπαστική Κίνηση Ερμιονίδας – Συμμετοχή »

Βασική επιδίωξη της κίνησης είναι...
.... η αλλαγή των δεδομένων στην περιοχή μας μέσα από ένα κίνημα συμμετοχής στις κοινωνικές διεργασίες και μέσα από την παρουσία της στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η                                                     « Ριζοσπαστική Κίνηση Ερμιονίδας - Συμμετοχή » έχει στόχο μέσα απο ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες της Ερμιονίδας να συνδιαμορφώσει θέσεις και δράσεις, σε αντίθεση με το προσωποκεντρικό μοντέλο διαχείρισης και λήψης αποφάσεων, που ακολουθήθηκε και ακολουθείται δυστυχώς ακόμα με αποτέλεσμα τα σημερινά αδιέξοδα.

Αντιλαμβανόμαστε βέβαια ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας και η επίτευξη των στόχων απαιτεί πρώτα απ’ όλα, πίστη και επίπονες προσπάθειες. Η δε κατάργηση και κατάλυση των μέχρι σήμερα στεγανών σκέψεων και αντιλήψεων προϋποθέτει συνεχή αγώνα και ιδιαίτερη τόλμη.

‘‘ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’

Όμως όσο και δύσκολος να φαίνεται ο αγώνας όσο και δυσοίωνα να είναι τα μηνύματα για την εποχή μας, είναι καθήκον μας και ιερή υποχρέωση απέναντι στους νέους και στις επερχόμενες γενιές να προσπαθήσουμε συλλογικά για κάτι καλύτερο, για κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα το οποίο μας οδήγησε στην αποτυχία. Οι καιροί το επιβάλλουν…  και ποιός ξέρει, ίσως αυτή η προσπάθεια να είναι το έναυσμα για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα, για μια καινούργια αρχή με όραμα και μέλλον.


Η συντονιστική επιτροπή της 1ης  Γενικής Συνέλευσης της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Ερμιονίδας – Συμμετοχή »