eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η προσφυγή του κ. Μαργέτα κατά της νέας τιμολογιακή πολιτικής της ΔΕΥΑΕΡ

Και έχει το θράσος ο “μετρ” των λογικών αλμάτων, των κυβιστήσεων και της παραπλάνησης κ. Μαργέτας, να κατηγορεί την Δημοτική αρχή για δήθεν “λογικά άλματα”.


Με αρ. πρωτ. 42422, απορρίφθηκε ως αβάσιμη από τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η προσφυγή του κ. Μαργέτα κατά της υπ’ αριθμ. 83/2024 Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας, η οποία αφορά την έγκριση της νέας τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΕΡ.

Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή δικαιώνεται πανηγυρικά και αποδεικνύεται στην πράξη ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μαργέτα είναι να κάνει στείρα και μηδενιστική αντιπολίτευση, με κύριο στόχο να καθυστερήσει την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων στον Δήμο μας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όλοι οι ισχυρισμοί του κρίθηκαν μη αποδεκτοί και αβάσιμοι, κάτι το οποίο ήταν απολύτως αναμενόμενο.

Παρόλα αυτά ο κ. Μαργέτας είχε προχωρήσει στην προσφυγή κατά της νέας τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΕΡ, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει Ιούνιο και να μην έχει ακόμα εγκριθεί ο προϋπολογισμός της επιχείρησης και έτσι να καθίσταται προβληματική η εύρυθμη λειτουργία της.

Και αυτός ήταν ο πραγματικός σκοπός του κ. Μαργέτα.

Με προσφυγές που βρίθουν από παραπλανητικούς ισχυρισμούς, λογικά κενά και μαθηματικά ψεύδη, φτάσαμε στο Καλοκαίρι και η ΔΕΥΑΕΡ δεν διαθέτει εγκεκριμένο προϋπολογισμό και έτσι δεν δύναται να λειτουργήσει με κανονικούς ρυθμούς.

Και έχει το θράσος ο “μετρ” των λογικών αλμάτων, των κυβιστήσεων και της παραπλάνησης κ. Μαργέτας, να κατηγορεί την Δημοτική αρχή για δήθεν “λογικά άλματα”.

Είναι καιρός όμως να κατανοήσει ότι οι Δημότες τον έμαθαν πλέον και έχουν αντιληφθεί πλήρως ότι έχει εξειδίκευση στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας και της αλήθειας.

Γραφείο Δημάρχου