eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:''Επιτέλους, μετά απο δέκα χρόνια, πέρασε ένα καλοκαίρι που η Ερμιονίδα ήταν πεντακάθαρη''

  • Πάντως, να γνωρίζουν αυτοί, ότι ο λαός της Ερμιονίδας, έχει και κρίση και μνήμη και ξέρει με την ψήφο του ποιούς θα μαυρίσει και θα στείλει στο σπίτι τους, μακριά απο τα κοινά.

  • Και ιδιαίτερα, οι ψηφοφόροι του Κρανιδίου, το έκαναν πράξη...



 Αγαπητοί συνδημότες,

Βλέποντας την Ερμιόνη μας, φέτος το καλοκαίρι πεντακάθαρη, το μυαλό μου, γύρισε δέκα χρόνια πίσω.

Τότε, που ο Δήμος Ερμιόνης, παρέδωσε στον "μεγάλο", τον πρώτο Δήμαρχο Ερμιονίδας, την Ερμιόνη, το Ηλιόκαστρο και την Θερμησία ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!!

(βλέπε, την "ομολογία" του "μεγάλου", στο ιστολόγιο της Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης Ερμιονίδας, την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010: "SOS:Μαζέψτε τα σκουπίδια αμέσως τώρα)" 

Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας


Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010 
S.O.S. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.....






ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

"ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ"

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010




Κρανίδι ώρα: 13.30






















Ερμιόνη ώρα :13.00
"ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΜΙΟΝΗΣ!!! ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 12 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!!!


Ποιος περίμενε τότε, ότι όλες αυτές οι προεκλογικές του υποσχέσεις, όλες αυτές οι μελέτες που είχε έτοιμες στο συρτάρι του για την καθαριότητα, αυτός ο" μεγάλος ", ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας, ήταν ΜΟΥΦΑ!!!!

Ποιος περίμενε, στα 3,5 χρόνια δημαρχίας του, ότι θα καταντούσε την τουριστική Ερμιονίδα, μια απέραντη χωματερή.

Με σκουπίδια σε λιμάνια, σε σχολεία, σε πλατείες, στους δρόμους.

(Βλέπε ΕΔΩ, δημοσίευμα με το λιμάνι της Ερμιόνης, Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011).


(Βλέπε ΕΔΩ, δημοσίευμα, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2013: "Τσακιστείτε και καθαρίστε την Οικία Παπαβασιλείου, καθαρίστε την Ερμιόνη και προστατέψτε την υγεία των πολιτών ).

Αυτός λοιπόν, ο" μεγάλος ", ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας, στην προσπάθεια του να κρύψει την ανικανότητα του στην περισυλλογή των σκουπιδιών, ΕΣΕΡΝΕ με το ζόρι, όχι μόνο τους Αντιδημάρχους, αλλά και τους Δημοτικούς του Συμβούλους, σε (αγωνιστικές, επαναστατικές, πατριωτικές, προσωρινές) ψευτοπαραιτήσεις, πιστεύοντας, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ, δίχως ντροπή, ότι έτσι θα μαζευόντουσαν τα σκουπίδια.

Ο ένας απο τους δυο τότε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, υπεύθυνος για την καθαριότητα, ο Γιάννης Τσαμαδός, απογαλακτίστηκε απο τον "μεγάλο", άλλαξε Δήμαρχο που είχε άλλη στρατηγική για την καθαριότητα, (δίχως "επαναστατικές ψευτοπαραιτήσεις"), άλλη τακτική ΚΑΙ μεγάλη υπευθυνότητα.

Ο νεος Δήμαρχος, ο Γιάννης Γεωργόπουλος, παρέδωσε εν λευκώ, δίχως παρεμβάσεις, την καθαριότητα στον ίδιο Αντιδήμαρχο,στον Γιάννη Τσαμαδό, και τα αποτελέσματα φέτος είναι ορατά.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!

Επιτέλους, μετά απο δέκα χρόνια, πέρασε ένα καλοκαίρι που η Ερμιονίδα ήταν πεντακάθαρη.

Αλλά και ο τότε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Τάσος Λάμπρου, σεβάστηκε την ψήφο των πολιτών της Ερμιονίδας, παρέμεινε στη θέση του μέχρι το τέλος της θητείας του και μετά απογαλακτίστηκε και αυτός με την σειρά του απο τον "μεγάλο", τον πρώτο Δήμαρχο Ερμιονίδας.

Ίδρυσε τον δικό του συνδυασμό και τέθηκε επικεφαλής του.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!


Τι να κάνουμε...

Πρέπει να φρεσκάρουμε τις μνήμες κάθε τόσο.

Πρέπει να Θυμίζουμε αυτά τα ΠΕΡΙΕΡΓΑ και ΣΚΟΤΕΙΝΑ, όπως τα αποκαλούσε ο "μεγάλος" τότε!!!!!!

Πάντως, να γνωρίζουν αυτοί, ότι ο λαός της Ερμιονίδας, έχει και κρίση και μνήμη και ξέρει με την ψήφο του ποιούς θα μαυρίσει και θα στείλει στο σπίτι τους, μακριά απο τα κοινά.

Και ιδιαίτερα, οι ψηφοφόροι του Κρανιδίου, το έκαναν πράξη...

Μάλιστα, 

βλέπε δημοσιεύμα την Τρίτη 18 Ιουλίου 2019: "Ανάργυρος Λεμπέσης :" Αποτέλεσμα ήταν να καταφέρουν αυτοί οι δυο το ακατόρθωτο και πρωτοφανές στα χρονικα"...


Καλά μέχρι εδώ,

Το περίεργο και σκοτεινό στην υπόθεση αυτή, με την αναμπουμπούλα σε πρόσφατα δημοσιεύματα, είναι το εξής:

Πως είναι δυνατόν, άνθρωποι που ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, άνθρωποι με γνώση και πτυχία, να μη γνωρίζουν, ότι για να γίνει κάποιος έγκριτος, δημοσιογράφος, για να έχουν βάρος και υπόσταση τα γραφόμενα του ώστε να μη χειραγωγείται απο κανέναν, πρέπει να έχει την κατάλληλη μορφωση, τις κατάλληλες σπουδές και το κατάλληλο πτυχίο και όχι να είναι ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!!!

Εκτός βέβαια, αν αυτοί οι λίγοι, αυτοί που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, που κόπτονται για τα δημοσιεύματα, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω απ'αυτόν και τον χρησιμοποιούν σαν ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ, γιατί δεν έχουν το κουράγιο να βγουν μπροστά, επειδή το πολιτικό τους "ανάστημα" είναι ανεπαρκές.

Όλα αυτά τα είχα επισημάνει:

Βλέπε Δημοσίευμα ΕΔΩ:

''Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΝΩ ΒΑΖΕΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ''


Εις το επανιδείν.


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ