eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

''Δυναμική παρουσία της Ερμιονίδας στην κοπή της πίτας της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. (Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων)''

Σάγια Τσαουσίδου - Θωμάς Σκούρτης - Ειρήνη Νικολοπούλου - Γιάννης Σκάλκος

Γράφει η Δέσποινα Δημότση

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΠΕΦΦΕΕ στο ξενοδοχείο Athens Plaza, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Πλήθος προσκεκλημένων παρακολούθησαν την εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι, με παρουσιαστές τους αγαπητούς Μποτώνη Διονύσιο της ΕΡΤ και την Σπυριδούλα – Ίριδα Σπανέα της Καθημερινής

Ο Πρόεδρος της ΠΕΦΦΕΕ Βασίλειος Κουτρουμάνος υπόγραψε σύμφωνα συνεργασίας με την με τον Όμιλο Εξάλειπτρον και με την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Η παρουσία της Ερμιονίδας ήταν δυναμική με τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φ.Φ.Ε.Ε. Θωμά Σκούρτη αλλά και με τους Αναστάσιο Γανώση (σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου) και τον Γιώργο Γεωργόπουλο (δικηγόρο και γιο του Δημάρχου Ερμιονίδας). Οι συντοπίτες μας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Σύλλογο με έπαινο. Ανάμεσα στους λαμπρούς καλεσμένους ήταν και η διακεκριμένη δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου με επίσης καταγωγή από την Ερμιόνη καθώς και ο Ανδρέας Λιώσης προιστάμενος της ΕΡΤ με καταγωγή από το Πόρτο Χέλι. Για την Αργολίδα βραβεύτηκε ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός.
‘Επαινο για την προσφορά του στη δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ πήρε και ο παρουσιαστής Νίκος Οικονομόπουλος όπου έστειλε τις ευχές και ευχαριστίες του σε βίντεο καθώς με έπαινο τιμήθηκε και ο δημοσιογραφος και παρουσιαστής της εκπομπής Μαζι το Σαββατοκύριακο στη Δημόσια τηλεόραση(ΕΡΤ)  Γιάννης Σκάλκος.

Φωτογραφίες – Ανδρέας Ανδρεόπουλος































Δελτίο Τύπου Για την Εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. (Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων).

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel στην Πλατεία Συντάγματος, η εκδήλωση της ΠΕΦΦΕΕ, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Σε μια πολυτελή αίθουσα έδωσαν την παρουσία τους πάνω από 300 επίσημοι και η εκδήλωση της ένωσης στέφθηκε με επιτυχία, πέρα από κάθε προσδοκία. Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, ιδιαίτερη τιμή να παραστούν στην εκδήλωση έκαναν οι :
Η Βουλευτής Α’ Αθηνών του Μέρα25, Κα Αγγελική Αδαμοπούλου, η Βουλευτής Ανατολικής Αττικής του Μέρα25 Κα Απατζίδη Μαρία, ο Βουλευτής Αργολίδας Κος Ιωάννης Ανδριανός, ο κος Ισίδωρος Κούβελος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, ο κος Τέλης Αδαμόπουλος ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Σκοποβολής με τις
περισσότερες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες κα Άγη Κασούμη, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος
Ευστάθιος Κούλης, η Δημοσιογράφος κα Σάγια Τσαουσίδου Διεθνής Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος
Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, η διακεκριμένη δημοσιογράφος κα Ειρήνη Νικολοπούλου, η ιδιοκτήτρια του ενημερωτικού Portal ww.kalimera –arkadia.gr κα Έλλη Αρτοπούλου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ και ιδρυτής της εφημερίδας ‘ΓΟΡΤΥΝΙΑ’ κος Κων/νος
Καλύβας, το περιοδικό φωτογράφος με τον διευθυντή του κο Τάκη Τζήμα, εκπρόσωποι πρεσβειών,ενώσεων, συλλόγων, νομικοί και σύμβουλοι. Για την μεγάλη βραδιά σημαντική στήριξη παρείχαν οιεπιχειρηματίες κος Εμμανουήλ Παυλάκης, Κος Γιάννης Μητρόπουλος, ο κος Ιωάννης Σαμπάνης, Κος
Παπούλιας Γεώργιος, κ.α.
Επιστολές λόγο αδυναμίας να παραβρίσκονται στην εκδήλωσης απέστειλαν: το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, η Αντιπρόεδρος της Βουλής Κα Σακοράφα Σοφία, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. δια του προέδρου της Κου Κουτρουμάνου Βασίλειου προχώρησε και υπόγραψε σύμφωνα συνεργασίας με την με τον Όμιλο Εξάλειπτρον και με την Ένωση
Ευρωπαίων Δημοσιογράφων
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν πολλές τιμητικές πλακέτες και επαίνοι. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή της τιμητικής πλακέτας στον συνταξιούχο φωτορεπόρτερ για πάνω από 40 χρόνια Κο Ιωάννη Βούτο, αλλά και οι απονομές πλακετών προς τους αποβιώσαντες φωτορεπόρτερ Αθανάσιο Μπότση και Δημήτριο Νίτσιο.
Την παρουσίαση της βραδιάς έκαναν για χάρη της ΠΕΦΦΕΕ οι διακεκριμένοι Δημοσιογράφοι , κος Μποτώνης Διονύσιος (ΕΡΤ) και κα Σπυριδούλα-Ίριδα Σπανέα (Καθημερινή).