eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ανάργυρος Λεμπέσης: Τα σκουπίδια δεν προσφέρονται για πολιτικές αντιπαραθέσεις και πολιτικά παιχνίδια!


<<...Και μάλιστα όταν τα αμπελοφιλοσοφικά προγράμματά σας ήταν Μούφα, όπως απεδείχθη στην πράξη.>>


Εμείς τον Δήμο Ερμιόνης σας τον παραδώσαμε πεντακάθαρο.




Αγαπητοί συνδημότες,

Αυτό το φαινόμενο  που παρατηρούμε σήμερα στο θέμα της καθαριότητας, όπου ο ένας Δήμαρχος της Ερμιονίδας καταγγέλλει τον άλλον για τις ευθύνες της αποκομιδής των απορριμμάτων δεν το είχα γνωρίσει στον Δήμο Ερμιόνης στην πολύχρονη θητεία μου, (2 τετραετίες αντιπολίτευση στην Κοινότητα Ερμιόνης και 4 τετραετίες Δήμαρχος).

Γι’ αυτό και παραδώσαμε το 2010 έναν Δήμο Ερμιόνης να αστράφτει.

Φαίνεται λοιπόν ότι εύκολα ξεχνάει ο ένας τα πεπραγμένα του στο θέμα της καθαριότητας, προσπαθώντας να επιπλήξει τον άλλον.

Βλέπε πινακάκι με τις φιλοσοφικές Ελληνικούρες , με τις οποίες προσπαθούσε ο Μεγάλος, ο Πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, να μας πείσει ότι είχε έτοιμη την λύση του προβλήματος των σκουπιδιών:





Αποτέλεσμα ήταν επί της Δημαρχιακής του θητείας η Ερμιονίδα, παρά τις πατριωτικές – επαναστατικές του παραιτήσεις, να γίνει μέχρι το τέλος της θητείας του ένα απέραντο σκουπιδιαριό.


Σήμερα όμως δίχως ντροπή, έχει το θράσος να υποδεικνύει να μην λειτουργήσει ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο σημείο που αυτός, ο ίδιος, εναπόθετε τα σκουπίδια επί Δημαρχίας του!!!



Και τώρα ο Δεύτερος Δήμαρχος Ερμιονίδας, που με την άλλη αμπελοφιλοσοφία των 4 Ρευμάτων, προσπαθούσε να μας πείσει ότι είχε έτοιμη στο τσεπάκι του, την λύση του προβλήματος των σκουπιδιών.
Βλέπε πινακάκι:




Αποτέλεσμα ήταν το Πράσινο Σημείο για το οποίο κοκορευόταν, να γίνει κατάμαυρο από τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν και στο τέλος να κλείσει ως παράνομο.



Θα τους το πω για άλλη μια φορά.


Τα σκουπίδια δεν προσφέρονται για πολιτικές αντιπαραθέσεις και πολιτικά παιχνίδια. Και μάλιστα όταν τα αμπελοφιλοσοφικά προγράμματά σας ήταν μούφα, όπως απεδείχθη στην πράξη.



Εμείς τον Δήμο Ερμιόνης σας τον παραδώσαμε πεντακάθαρο.





Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης