eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Η Πελοποννησιακή έκθεση '' ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO '' και οι Ερμιονιδείς που επισκέφθηκαν τα τοπικά προϊόντα και τους ντόπιους παραγωγούς!

''Ο ΣΕΦ Νίνος Σαράντος και ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου Ερμιονίδας και την υπάλληλο του Δήμου που πάντα βοηθάει και με εθελοντική προσφορά την Κατερίνα Γ. Ελευθερίου!''

Επιμέλεια:Εικονοσκόπιο

Στην Πελοποννησιακή έκθεση '' ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO '' που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετείχε με επιτυχία όπως επίσης και παραγωγοί προϊόντων της Ερμιονίδας έλαβαν μέρος στην τόσο σημαντική και γνωστή έκθεση της Πελοποννήσου.
Αρκετοί συμπατριώτες ήσαν αυτοί που επισκέφθηκαν τα περίπτερα.
Μεταξύ άλλων όπως θα δείτε παρακάτω, την έκθεση και τους Ερμιονιδείς παραγωγούς στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου μας για τουριστική εξωστρέφεια επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης , ο τέως πρόεδρος κοινοτάρχης των Διδύμων και Καπετάνιος Αντώνης Μαλτέζος μαζί με τον συμπατριώτη μας, γνωστό ΣΕΦ Νίκο Σαράντο, όπου δοκίμασαν τα εκλεκτά προϊόντα της περιοχής μας!

Δείτε παρακάτω τις Φωτό

Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον ροδοπαραγωγό Παντελή Κολυμπάδη με την σύζυγό του Άμυ Μονά, πλαισωμένο απο τους Ανάργυρο Λεμπέση και Νίκο Σαράντο με φόντο το ''ΡΟΔΑΜΥ'' !

Απο αριστερά Ανάργυρος Λεμπέσης, Αντώνης Μαλτέζος, η κ. Μπαϊρακτάρη με τα προϊόντα μελιού απο την Ερμιονίδα και ο Νίκος Σαράντος