eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

''ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ...''

''ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΥ''



Μια επιστολή παραίτησης που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, την ώρα που οι γκρίνιες έχουν αρχίσει...

Ούτε 2 μήνες δεν έχουν συμπληρωθεί απο την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής αλλά και του νέου Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και ''φαίνεται'' σε θολό φόντο να δημιουργούνται γκρίνιες και κλυδωνισμοί μέσα στην παράταξη του Γιάννη Γεωργόπουλου.

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει μεταξύ άλλων και απο τον τρόπο που επέλεξε ο αξιόλογος συμπατριώτης μας Παναγιώτης Ηλιού να δημοσιοποιήσει μέσα απο το προφίλ του την παραίτηση του.



Ο ίδιος βέβαια καλό θα ήταν να πεί ξεκάθαρα με ονόματα ποιος και τι τον ανάγκασε να παραιτηθεί ωστέ να μην υπάρχουν φημολογίες.

Ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Ηλιού με ένα χαμηλό , ήρεμο και θετικό προφίλ που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στην πολιτική ζωή του τόπου μας, συνοδεύει την παραίτηση αφήνοντας γριφώδη υπονοούμενα.

Είναι ξεκάθαρο μέσα απο την επιστολή του, πως ο ίδιος στέκεται πιστός στο πλευρό του Γιάννη Γεωργόπουλου αλλά αφήνει έντονη την οσμή της ''φαγομάρας'' στα... εντός !


Αυτή η υποβόσκουσα οσμή όπως συζητιέται και φημολογείται απο τους παρεικούντες την Ιερουσαλήμ, περιρέεται σε διάφορα λιμάνια και πλατείες της Ερμιονίδας.

Το ανησυχητικό της όλης υπόθεσης για τον σημερινό Δήμαρχο  είναι πως αυτά τα γεγονότα έχουν αρχίσει μέσα σε μόλις 2 μήνες.
Είναι προφανές πως υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι, πολλές υποχωρήσεις απο ενδεχόμενους λάθος χειρισμούς στην καθημερινότητα της διοίκησης με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει σοβαρές ρίξεις.

Επειδή πολιτικά είναι ακόμα πολύ νωρίς και ο Γιάννης Γεωργόπουλος έχει αποδείξει πως είναι ένας θετικός , συγκαταβατικός Δήμαρχος, χωρίς επάρσεις , κατά την γνώμη μας, πρέπει ο ίδιος να δώσει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες για να αποδείξει και την πολιτική του στοιβαρότητα.

Σε αντίθετη περίπτωση, το μέλλον θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Όπως έχει δείξει η τοπική πολιτική ιστορία όλα αυτά τα χρόνια , εάν κάποιος Δήμαρχος, δεν παύσει αυτές τις ανακατοσούρες με συνοπτικές διαδικασίες  και δεν προστατέψει τον Δήμο ,την παράταξη του , τις άλλες παρατάξεις που στηρίζουν το έργο του στα Δημοτικά συμβούλια,τους Δημοτικούς του συμβούλους και φίλους της παράταξης που σήκωσαν το Βάρος της εκλογής του, τότε σύντομα θα δεχθεί το πλήγμα της αμφισβήτησης και της πολιτικής του κυριαρχίας!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ