eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Σκιαγραφώντας... το νέο Αντιδήμαρχο Ερμιονίδας:'' Ένα Ερμιονίτικο σκαρί με Κρανιδιώτικο πείσμα !''

'' Ένα Ερμιονίτικο σκαρί με... Κρανιδιώτικο πείσμα ! ''


Σκληρό Καρύδι ο ''Ιταλός''!

Ένα Ερμιονίτικο σκαρί φτιαγμένο με Κρανιδιώτικο πείσμα , μια δυνατή προσωπικότητα , που στέκεται στο πλευρό του Δημάρχου , δείχνει εμπράκτως τον σεβασμό του στον Γιάννη Γεωργόπουλο αλλά και εμπιστοσύνη στις επιλογές του.Κι απ΄την πλευρά του Δημάρχου όμως, της ήρεμης Δύναμης του Δήμου(όπως τον αποκαλούν) διακρίνεται ξεκάθαρα η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη προς το νέο Αντιδήμαρχο του!

Ο Ιωσήφ Λ. Μερτύρης εκτός ότι νίκησε ''κατά κράτος'' στις εκλογές και κέρδισε τη μάχη των εντυπώσεων, δείχνει απο την πρώτη μέρα να έχει κερδίσει και την ουσιαστικότερη μάχη για έναν πολιτικό, εισπράττει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των απλών κατοίκων της Ερμιονίδας αφού στα μάτια του βλέπουν πως είναι ένα μέλος του Δημοτικού συμβουλίου που μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις για την καλυτέρευση της καθημερινότητα τους αλλά και την ανάπτυξη της Ερμιονίδας σε τεχνικό και τουριστικό επίπεδο!

Επιτυχημένος και πολυσχιδής επιχειρηματίας ... ένα παλικάρι της πιάτσας με ιδιαίτερη αγάπη στο ποδόσφαιρο(Πρόεδρος της Ενωσης Ερμιονίδας στη ΄Β Εθνική) και για όσους τον γνωρίζουν καλά, λένε πως, είναι ''παρών'', κατεβαίνει με απλότητα στο λιμάνι της Ερμιόνης , στις πλατείες του Κρανιδίου και κάνει διάλογο με όλους και για όλα.

Αυτές οι λίγες γραμμές  δεν έχουν σκοπό να ''αγιοποιήσουν'' κανέναν -όλοι έχουμε τα ελαττώματα μας- έχουν σκοπό όμως, να θυμίσουν και να ευχηθουν στο νέο Αντιδήμαρχο, καλή επιτυχία στο Έργο του , να έχει όμορφη συνεργασία με τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο και να σεβαστεί προς όφελος της Ερμιονίδας τους Δημότες που τον στήριξαν και τον ψήφισαν! 
Να μην δεχτεί καμία προσβολή προς το πρόσωπο και τη στενή οικογένεια του!

Να μείνει ο ίδιος , έτσι όπως τον ψήφισαν οι Δημότες της Ερμιονίδας , έτσι οπως τον ξέρουμε όλοι, να μην αλλάξει τον χαρακτήρα του και να μην λογαριάσει κανένα ''πειθήνιο όργανο'' και τίποτα μπροστά στο συμφέρον του τόπου!

Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει...

Υ.Γ:Οι παλιοί έλεγαν πως πίσω απο έναν επιτυχημένο άντρα ''κρύβεται'' μια δυναμική γυναίκα, η Κυριακή Ελευθερίου!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ