eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

''Ο Γιάννης Σιδέρης του Α.Ο.Αλιάς Πορτοχελίου πρωταθλητής στο 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών της Καλαμάτας. ''

Την πρωτιά στο 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών


κατέκτησε στην Καλαμάτα ο δεύτερος στον κόσμο και 8 φορές πρωταθλητής Ελλαδος στο αγωνιστικό ψαροντούφεκο, Γιάννης Σιδέρης, από τον Α.Ο. Αλιάς Πόρτο-Χέλι. Ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο 3ος στον κόσμο Γεράσιμος Καββαδίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας.
Συνολικά συμμετείχαν 12 κορυφαίοι δύτες-ψαροντουφεκάδες, όλοι τους με διακρίσεις, αλιεύοντας μέσα σε συνολικά 10 ώρες, μέσα στο Σαββατοκύριακο, σχεδόν 200 κιλά ψάρια.


Το MessiniaLive βρέθηκε και τις δύο ημέρες στις εγκαταστάσεις του “Αίολου” και παρακολούθησε τη διαδικασία ζυγίσματος των αλιευμάτων μπροστά σε ειδική επιτροπή, η οποία και ανέδειξε την Κυριακή το απόγευμα ως πρωταθλητή τον Γιάννη Σιδέρη με “λεία” 17 ψάρια.



Ο Γιάννης Σιδέρης μίλησε στο MessiniaLive για το επίτευγμά του αυτό, ενώ μας δήλωσε ότι έφτασε μέχρι και τα 63 μέτρα(!) βάθος για να ψαρέψει τον ροφό του.

Οι περιοχές στις οποίες βούτηξαν οι δύτες-ψαροντουφεκάδες ήταν, ανοιχτά της Κορώνης στη νήσο Βενέτικο το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, και την Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή του φάρου στις Κιτριές μέχρι και την Καρδαμύλη. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αλιείας.

Περισσότερα ΕΔΩ